Leva 2020 : kalender för ett strålande liv (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Vattumannen Förlag
Dimensioner
210 x 150 x 16 mm
Vikt
436 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187512735
Leva 2020 : kalender för ett strålande liv (häftad)

Leva 2020 : kalender för ett strålande liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-08-26
186
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vill du njuta mer av livet, vara närvarande i nuet, få kärleken till dig själv och andra att växa, stärka självkänslan, få en blomstrande inkomst eller våga satsa på det du och ditt hjärta verkligen brinner för?

Leva-kalendern hjälper dig skapa ett strålande liv fyllt av kärlek, god hälsa och framgång. Planera och prioritera så att du når de drömmar och visioner som skapar ditt bästa 2020.

Med Leva's fokus får du inspiration att leva medvetet, i samklang med dig och livet. Balansen skapar en helhet som märks i din personliga utstrålning, dina relationer och ditt flöde i yrkeslivet.

Leva 2020 har årsöversikt, veckokalender, prioriteringslista, vackra bilder, stärkande affirmationer varvat med tankeväckande frågor. Du har gott om plats för dina anteckningar, aktiviteter och drömmar. Månaderna inleds med inspirerande text som följer månadens tema. Du får härliga recept och bra yogaövningar. Du får massor av tips på hur du kan vara närvarande i nuet, meditationer och övningar som gör vardagen lite lättare.

Månadernas tema är: Nystarta dig, Älska dig, Rörelseglädje, Luft, Här & nu, Fira, Eld, Beröra, Vatten, Vägvisaren, Jord och Uppskatta livet.

Våra kunder älskar kalendern! "En vän för livet!" l"Superbra att få skriva ner dagens tankar." l"Kalendern har gett mig jättemycket!" l"Varje gång jag öppnar kalendern blir jag glad, har den med mig överallt."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leva 2020 : kalender för ett strålande liv
  2. +
  3. Planera för din lycka : en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planera för din lycka : en kalender för att hit... av Sanna Sporrong (inbunden).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leva 2020 : kalender för ett strålande liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Leva 2020: kalender för ett strålande liv
    grimani228, 5 februari 2020

    En perfekt, och annorlunda, kalender. Man skulle kunna säga att det är en kombination av kalender och hälsobok. Jag uppskattar den jättemycket!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna