Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2023-03-15
Förlag
Vattumannen AB
Dimensioner
215 x 147 x 15 mm
Vikt
386 g
SAB
Dopb
ISBN
9789187512919

Bevis för själens överlevnad

Häftad,  Svenska, 2023-03-15
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken Bevis för själens överlevnad handlar om spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis?

Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Att mottagaren och andekommunikatören kan få spendera tid tillsammans igen.

Det är skillnad på att tro på själens överlevnad och veta att dina nära och kära fortfarande lever i en annan form. För att säkert veta behöver vi en personlig upplevelse. Vid en sådan upplevelse vet vi på cellnivå att det är sant.

Vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan men när man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

I boken har Göran Brusewitz, ordförande för Sällskapet för parapsykologisk forskning svarat på vad han anser vara bevis för själens överlevnad. Även spiritualistiska medier såsom Helen DaVita, Maureen Murnan, Mia Ottosson och Mandy Smith delger sina upplevelser om när de för första gången kände sig personligt övertygande att själen överlever den fysiska döden.

MariaTherese Bohman Agerhill är ett spiritualistiskt medium och healer. Hon driver Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med hennes man Ulf Bohman.

MariaTherese har utbildat många verksamma medium och healers i Sverige. Hon håller mediumutbildningar, healingutbildningar, tarotkurser, kurs i djurkommunikation, transmediumskap samt workshops inom medial, personlig och andlig utveckling, samt shamansk healing.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bevis för själens överlevnad
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »