Neurorevolutionen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2014-02-10
Förlag
Fri Tanke
ISBN
9789187513497
Neurorevolutionen (e-bok)

Neurorevolutionen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-10
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hjärnforskningen tvingar oss att tänka i nya banor kring vilka vi egentligen är, varför vi beter oss som vi gör och vart vi är på väg.

Neurorevolutionen dokumenterar denna nya tidsålder av neurocentrism. Den prisbelönta författaren Lone Frank granskar hur dagens hjärnforskare förankrar fenomen som religiositet, fri vilja och moral i biologin. Hon utforskar hur nya neurovetenskapliga fynd påverkar vårt samhälle, och spekulerar i vad denna kognitiva revolution betyder för oss alla.

Lone Frank kombinerar fascinerande berättelser om de senaste rönen och intervjuer med framstående forskare. Neurorevolutionen är liksom hennes uppmärksammade bok Mina vackra gener en lättläst och underhållande undersökning av den moderna vetenskapens yttersta gränser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frank Lone

  • Mina vackra gener

    Frank Lone

    Vem är jag? En DNA-kod, en gensekvens översatt till kött och blod, men vad innebär det? Bestämmer den nedärvda koden i generna allt, från min hårfärg till vilket jobb jag har? Eller har ?jag? något att säga till om här? Finns det överhuvudtaget et...

Bloggat om Neurorevolutionen