Konsten att tänka klart (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2015-11-10
Upplaga
1
Förlag
Fri Tanke Förlag
Översättare
Karin Andrae
Originaltitel
Die Kunst des klaren Denkens
Medarbetare
Ehrnlund, Sanna (form) / Kelpe, Louise (form)
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
256 g
SAB
Doee,Qbabb
ISBN
9789187513909
Konsten att tänka klart (häftad)

Konsten att tänka klart

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-11-10
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Konsten att tänka klart är ett måste för alla som har ett viktigt beslut att fatta. Boken leder dig rätt i djungeln av svåra beslut, och avslöjar hemligheten bakom det perfekta beslutsfattandet.

Har du någonsin fortsatt göra en sak fast du vet att den är dålig för dig? Eller investerat i något som du i efterhand insett faktiskt inte var värt det? Kanske har du som så många andra tagit åt dig äran när saker gått bra, men skyllt misslyckanden på faktorer utanför din kontroll? Det här är exempel på kognitiv snedvridning, felslut som vi gör i vårt vardagliga tänkande. Genom att känna igen felaktiga slutledningar kan vi lära oss att motverka dem och fatta bättre beslut vare sig det handlar om personliga bekymmer eller pengar. Kanske är Konsten att tänka klart början på ett bättre liv.

Konsten att tänka klart var den mest köpta fackboken i Tyskland och Schweiz 2012, och har även legat på bestsellerlistorna i Storbritannien, Sydkorea, Indien, Irland, Hong Kong och Singapore.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att tänka klart
 2. +
 3. Närvara : stärkt självförtroende med kroppens hjälp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närvara : stärkt självförtroende med kroppens h... av Amy Cuddy (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att tänka klart. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Både substans och brist på substans...
  BH, 1 juni 2019

  Betyget gäller några få paragrafer och den allmänna bristen på denna typ av litteratur som ger denna lilla skrift - som egentligen krafsar på ytan och krafsar på fel ställe - är läsvärd. Den bok som jag egentligen skulle rekommendera är Orientering i källkritik av Torsten Thurén - eller samma författares bok om vetenskapsteori.

 2. Kognitivt hands on
  walter, 1 maj 2018

  Rolf Dobelli definierar och belyser olika tankemodeller på ett spännande och lättsamt sätt. Bokens rubrik säger vad det handlar om. Kan bara hålla med. Man känner sig lite smartare efter att ha läst boken.

 3. Vänder upp och ner på mitt tänkande
  Anna Furberg-Larsen, 11 april 2016

  Tur att kapitlen är korta. Jag kommer att läsa om boken många, många gånger för att ta in och smälta de spännande perspektiven!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Konsten att tänka klart