Svarta änglar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
469
Utgivningsdatum
2013-08-26
Upplaga
1
Förlag
EA Förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
Bad Angels
Dimensioner
215 x 140 x 34 mm
Vikt
662 g
SAB
Hce
ISBN
9789187519024

Svarta änglar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-08-26

Slutsåld

SVARTA ÄNGLAR / Rebecca Chance
Följ med till Limehouse Wharf, den nya överdådigt lyxiga fastigheten i London Docklands. Här vilar celebriteter ut efter plastikoperationer, här har miljardärerna sina bostäder och här har den kända fotbollsklubben sina vilda fester.
Det är jul och de som stannat kvar över helgen får uppleva den mest glamorösa och skandalösa julen någonsin. Melody, skådespelerskan vars karriär har kraschat efter alltför många plastikoperationer, har flytt Hollywood för att få tillbaka sin kropp, sitt ansikte och sin boyfriend. Men kan en välmenande väninna förstöra Melodys drömmar och önskningar?
Aniela, sjuksköterska på kliniken, står med bägge fötterna på jorden men faller för Jon, en avhoppad CIA-agent, som också vilar upp sig efter en operation. Är hennes känslor besvarade eller är det bara massor av häftig, lustfylld sex? Och vem gömmer han sig för?
Oligarken Grigor, ägaren till Kensingtons fotbollsklubb, kan aldrig återvända till hemlandet efter sina smutsiga affärer. Nu vill han fira jul med sina nya landsmän och grannar och arrangerar en julfest av sällan skådat slag. Ett party som helt urartar när mördare, utpressare och sexskandaler kommer samtidigt med tomten. Svarta Änglar har allt.
Om författaren:
Rebecca Chance är född i Hampstead, England och växte upp under lyxiga förhållanden i St Johns Wood i nordvästra London. När hon tröttnade på sin privilegierade och skyddade uppväxt flydde hon till Toscana i Italien för att plocka druvor, leva bohemliv och lära sig italienska. Men storstadslivet lockade och efter en tid i Rom flyttade hon till New York. Lika hemma i den exklusiva takvåningen på Femte Avenyn som på baren Couyote Ugly, där hon uppträdde som dansare, stannade hon i tio år. När hon slutligen återvände till London började hon skriva. Hon har utkommit med flera romaner, fyllda med intressanta karaktärer, humor, öm kärlek och sex Svarta Änglar är den senaste.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta änglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rebecca Chance kallas av vissa för 2010-talets Jackie...
    Britt-Marie Kullin, 19 januari 2014

    Rebecca Chance kallas av vissa för 2010-talets Jackie Collins. Och jag förstår absolut varför, efter att nu ha läst en av hennes böcker. Jag älskade ju Jackie Collins böcker på 1980-talet, och jag tyckte faktiskt riktigt mycket om den här. Visst förstår jag att vissa tycker att det här är rena skräplitteraturen, och jag kan förstå varför man tycker det. Men det är ju så himla underhållande.

    "Svarta änglar" är liksom för mycket av allt, men det är också det som gör den så bra. Den ha... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rebecca Chance