Tillbaka till livet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2013-08-26
Upplaga
1
Förlag
EA Förlag
Översättare
Eva Mazetti-Nissen
Originaltitel
One Summer
Dimensioner
240 x 145 x 30 mm
Vikt
500 g
SAB
Hce
ISBN
9789187519048
Tillbaka till livet (inbunden)

Tillbaka till livet

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-08-26

Slutsåld

TILLBAKA TILL LIVET / David Baldacci
Julen står för dörren, men julglädjen saknas. Jack ligger på sin dödsbädd och förbereder sig för att ta avsked av sin älskade hustru Lizzie och de tre barnen när det otänkbara händer. Tragedin slår till igen och Lizzie omkommer i en trafikolycka på julaftons kväll. Nu finns ingen som kan ta hand om de tre barnen. De skiljs åt mot sin vilja och flyttas runt till olika familjemedlemmar.
Men när det är som mörkast börjar Jack mirakulöst återhämta sig. Han är fast besluten att återförena sin trasiga, olyckliga familj och kämpar för att bygga upp deras gemensamma liv igen. Han hämtar hem barnen och flyttar långt bort från släkt och vänner - till Lizzies barndomshem vid havet i South Carolina. Där under en oförglömlig sommar möter han kärleken igen och kämpar hårt för att han och barnen skall finna en väg tillbaka till livet.
Om författaren:
David Baldacci har skrivit flera böcker som alla hamnat på New York Times bästsäljarlista och blivit internationella storsäljare. Han är en av världens mest populära berättare, hans böcker finns utgivna på fler än trettiofem språk i över åttio länder. Tillsammans med sin fru är han även grundare av Wish You Well Foundation, en ideell organisation som bekämpar analfabetism i USA. Han är född och uppvuxen i Virginia där han fortfarande bor.
David Baldacci är känd för sina spännande deckare och thrillers men han skriver även med stor framgång romaner om kärlek och vänskap. I Tillbaka till livet berättar han med stor värme om en familj som trots svåra motgångar och förluster hittar tillbaka till varandra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tillbaka till livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klassisk bok
  Mika, 1 augusti 2019

  I skrivande stund lyssnar jag på boken och har ca 2 timmar kvar. Lyssnar mest för att jag väntar på att storytel ska släppa nya ljudböcker.

  Själva boken, döende man överlever men frun dör. Familjen flyttar till en fin stad där mannen träffar en snygg kvinna redan första dan om jag inte har fel.
  Väldigt tippad fortsättning.
  Boken har otroligt mycket stereotyper och ibland undrar man vilket årtal boken skrevs och om författaren någonsin träffat en tonårig, 16 årig tjej som sä... Läs hela recensionen

 2. Jag har aldrig läst något av David Baldacci förut,...
  Britt-Marie Kullin, 16 januari 2014

  Jag har aldrig läst något av David Baldacci förut, trots att han har skrivit en väldig massa böcker. Men efter att ha läst den här boken, så kommer jag säkert att läsa fler, för jag tyckte mycket om den. David Baldacci skriver mest thrillers och deckare. Men också en hel del romaner, som det här var. Det positiva med boken var att den var lättläst och hade ett skönt flyt. Den var även välskriven och stundtals gripande. Det lite negativa med boken var att den kändes väldigt amerikansk och att ... Läs hela recensionen

 3. För mig som bara läser deckare normalt var detta en...
  Tell-Inge Leandersson, 30 oktober 2013

  För mig som bara läser deckare normalt var detta en annorlunda bok som berörde på djupet. David Baldacci när han är som bäst.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av David Baldacci