Alltför nära (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2014-03-21
Upplaga
1
Förlag
EA Förlag
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
Up Close
Medarbetare
Kolb, Walter (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
193 g
SAB
Hce
ISBN
9789187519246
Alltför nära (pocket)

Alltför nära

(4 röster)
Pocket Svenska, 2014-03-21

Slutsåld

ALLTFÖR NÄRA / Henriette Gyland
När Lia Thompsons mormor dör helt oväntat, måste hon motvilligt lämna sitt behagliga liv i Amerika och återvända till England. Till det kalla, fallfärdiga gamla huset vid havet.
Djupt i hennes undermedvetna finns en obehagskänsla hon inte kan sätta ord på. Och när hon upptäcker att någon smyger omkring i huset på natten, misstänker hon att allt inte står rätt till med dödsfallet. Sakta börjar också otäcka minnesbilder från barndomen göra sig påminda.
Aidan Morell blir glatt överraskad av att se sin ungdoms förälskelse tillbaka i stan - och glädjen och attraktionen är ömsesidig. Men olycka han varit med om har lämnat både synliga och osynliga ärr. Han bär på hemligheter som han döljer även för Lia.
När Lia närmar sig sanningen, tvingas hon ifrågasätta allt och alla. Grannen mördas och själv blir hon utsatt för mordförsök. I en värld av stegrande fara, är Aidan verkligen en man hon kan lita på?
Om författaren:
Henriette Gyland växte upp i Danmark men flyttade till England efter sin examen vid Köpenhamns Universitet. Hon är gift och bor i London. Hon har arbetat i danska civilförvaltningen, för en resebyrå, på bank, som sjukhusadministratör och mycket annat innan hon etablerade sig som översättare och författare.
Henriette har alltid varit road av att skriva och gjorde sina första försök redan när hon var tio år. När hon väntade sitt första barn började hon skriva romanen Alltför nära. Romanen kom ut i december 2012 och hon vann New Talent Award vid The Festival of Romance i Bedford och boken blev snabbt en försäljningssuccé.
Henriettes andra bok Tsarens kniv kommer ut våren 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »