Maktens offer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2014-02-11
Upplaga
1
Förlag
EA Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
228 g
SAB
Hc
ISBN
9789187519253
Maktens offer (pocket)

Maktens offer

Pocket Svenska, 2014-02-11

Slutsåld

Maktens offer / Christer Nylander

Valet 2014 är redan avgjort. Ett nytt parti, Frihetspartiet, tar sig över riksdagsspärren och den något udda, men karismatiske politikern Oscar Schiller, hamnar i hetluften. Men inte bara på grund av den politiska utmaningen. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda.

Trots att det är en politisk spänningsroman med fiktiva karaktärer är det lätt att göra kopplingar till aktuella händelser.

Läs den innan valet.

Om författare:

Christer Nylander, är född 1968 och bor i Kristianstad. Han är riksdagsman för Folkpartiet och ledamot i Arbetsmarknadsutskottet, efter flera år som vice ordförande i Kulturutskottet. Han är en av de drivande krafterna bakom partiets nya partiprogram och är mycket väl insatt i riksdagskorridorerna och arbetet där. Christer Nylander har att välja mellan flera framtidsyrken. Ledande politiker eller författare? Hans skrivande startade tidigare, men i övernattningslägenheten i Stockholm började en politisk spänningsroman ta form. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda. BRÅ har i en undersökning visat att över 400 folkvalda har utsatts för så kraftiga hot att de övervägt att lämna sina uppdrag - och 100 gjorde det förra året. I boken blir flera politiker utsatta för våldsamheter av olika skäl.

Maktens offer kommer i så kallat danskt band för EA Förlag under våren 2013, med en viss uppdatering från originalutgåvan 2012.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »