Maktens offer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2014-02-11
Upplaga
1
Förlag
EA Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
228 g
SAB
Hc
ISBN
9789187519253

Maktens offer

Pocket,  Svenska, 2014-02-11

Slutsåld

Maktens offer / Christer Nylander

Valet 2014 är redan avgjort. Ett nytt parti, Frihetspartiet, tar sig över riksdagsspärren och den något udda, men karismatiske politikern Oscar Schiller, hamnar i hetluften. Men inte bara på grund av den politiska utmaningen. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda.

Trots att det är en politisk spänningsroman med fiktiva karaktärer är det lätt att göra kopplingar till aktuella händelser.

Läs den innan valet.

Om författare:

Christer Nylander, är född 1968 och bor i Kristianstad. Han är riksdagsman för Folkpartiet och ledamot i Arbetsmarknadsutskottet, efter flera år som vice ordförande i Kulturutskottet. Han är en av de drivande krafterna bakom partiets nya partiprogram och är mycket väl insatt i riksdagskorridorerna och arbetet där. Christer Nylander har att välja mellan flera framtidsyrken. Ledande politiker eller författare? Hans skrivande startade tidigare, men i övernattningslägenheten i Stockholm började en politisk spänningsroman ta form. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda. BRÅ har i en undersökning visat att över 400 folkvalda har utsatts för så kraftiga hot att de övervägt att lämna sina uppdrag - och 100 gjorde det förra året. I boken blir flera politiker utsatta för våldsamheter av olika skäl.

Maktens offer kommer i så kallat danskt band för EA Förlag under våren 2013, med en viss uppdatering från originalutgåvan 2012.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Nylander

  • Den besvärliga friheten : liberalism i en ny tid

    Christer Nylander

    Liberalismen gav oss rösträtt, personlig frihet och marknadsekonomi. Har den gjort sitt nu och lämnat oss ensamma och övergivna i en splittrad, själlös, egoistisk värld? Blev liberalismens arv ett samhälle där vi saknar tryggheten i de små gemensk...

  • Vägval

    Christer Nylander

    Ett avgörande vägval. En väg leder ut i det nya livet, det okända och det fria. Den andra till mer makt. Vägen till mer makt kantas av svek och politiskt spel. Men om hon lyckas ta sig fram blir hon ledare för Sveriges största parti, kanske blir h...