Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produktion - erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vinnova Rapport 2016 (del 7)
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2016-10-03
Förlag
Wolters Kluwer
Originaltitel
Flaggskeppsfabriken - Styrkor i svensk produktion : Erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag
Dimensioner
242 x 166 x 10 mm
Vikt
335 g
SAB
Qbi
ISBN
9789187537516
Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produktion - erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag (häftad)

Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produktion - erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag

Häftad Svenska, 2016-10-03
208
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ofta framhålls i debatten svårigheterna med att bedriva tillverkande produktion i högkostnadslandet Sverige. Men trots det finns ett antal produktionsföretag, som under många decennier bedrivit framgångsrik tillverkning i svenska fabriker i hård global konkurrens. De genomför täta produktinnovationer. De införlivar ny teknologi och hanterar snabba förändringar i kundkrav och omvärldsförutsättningar. De möter ofta tuffa utmaningar och de får åtskilliga törnar. Men de håller ändå en tätposition inom sina produktnischer eller affärssegment.

Vad är det som dessa företag gör rätt? Vilka styrkor bygger de på, när de driver produktion i Sverige? Vilka arbetssätt, lednings- och organisationsformer har de, som får det att fungera?

I denna bok beskrivs lärdomar, erfarenheter, idéer och praktiska exempel från tio ledande tillverkningsföretag med produktion i Sverige som deltagit i ett drygt treårigt utvecklingsprojekt: Den svenska flaggskeppsfabriken. Projektet har drivits i två omgångar, under åren 20122015, av Teknikföretagen och IF Metall gemensamt, med stöd av Vinnova.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk produktion - erfarenheter från ett utvecklingsprojekt med tio ledande produktionsföretag
  2. +
  3. Introduktion till Lean : grundläggande tanke- och arbetssätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Introduktion till Lean : grundläggande tanke- o... av Paula Braun, Robert Kessiakoff (häftad).

Köp båda 2 för 411 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flaggskeppsfabriken : styrkor i svensk pr...