Prins Eugens värld av blommor och Waldemarsuddekrukan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2014-12-08
Upplaga
1
Förlag
Arvinius+Orfeus Publishing
Medarbetare
Bornold, Salka Hallström (red.) / Sånge, Maria (form) / Li, Yanan (foto)
Dimensioner
222 x 168 x 25 mm
Vikt
745 g
SAB
Qefk,Ic-cz Stockholm: Waldemarsudde
ISBN
9789187543333

Prins Eugens värld av blommor och Waldemarsuddekrukan

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-12-08
309
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Till Prins Eugens Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm vallfärdar besökarna året om. För konstens skull, för upplevelsen av att vandra i de bevarade miljöerna och för att njuta av de praktfulla blomsteruppsättningarna. Många känner platsen som en historisk kulturdestination. Inte alla känner till att Udden håller sig med ett eget trädgårdsteam som än i dag följer prinsens blomstertraditioner, eller att hans klassiska kruka fortfarande spelar en viktig roll för de vackra arrangemangen. I den här inspirationsboken berättas en annorlunda historia om det paradis som prinsen skapade och testamenterade till staten. Floristen Kristina Öhman beskriver sitt arbete med att hålla ett organiskt kulturarv levande, och ger sina bästa tips om konsten att göra måleriska dekorationer av det som den svenska naturen ger från den tidiga vårens karga grenreden till vilda sommarbuketter och silvergröna vinterkransar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prins Eugens värld av blommor och Waldemarsuddekrukan
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prins Eugens värld av blommor och Waldemarsuddekrukan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Waldemarsudde - en pärla att besöka
    Ninni Lindskog, 5 februari 2015

    Ett besök på Waldemarsudde handlar i stor utsträckning om synintryck och dofter när man betraktar de fantastiska blomsterarrangemangen. Boken förmedlar intressant historik alla tankar och planeringar inför arbetet med att erbjuda besökare fina upplevelser. Jag var ivrig att få tag i den, men blev besviken på det lilla formatet,tråkiga pappersvalet och alltför ofta bleka och trista färger i fotografierna. Alltså innehållsmässigt mycket bra men inte så tilltalande layout. Det blev en blek kopia av verkligheten i mitt tycke.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna