Et godt hus på en lille planet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Danska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2017-11-01
Upplaga
1
Förlag
Arvinius+Orfeus Publishing
Medarbetare
Gundersen, Britt (form) / Bjerregaard, Signe (form) / Galbiati, Sara (foto)
Dimensioner
260 x 205 x 20 mm
Vikt
896 g
SAB
Ic
ISBN
9789187543883
Et godt hus på en lille planet (inbunden)

Et godt hus på en lille planet

Inbunden Danska, 2017-11-01
305
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vi lever i en stor verden på en lille planet. Vi er mere end syv milliarder mennesker på Jorden. Om nogle årtier vil vi være ti milliarder. Mennesket er blevet en naturkraft, der skubber klodens systemer ud af balance. Der er brug for at gentænke måden, vi bygger, bor og lever.

Et godt hus på en lille planet portrætterer otte danske arkitektvirksomheder, der viser nye veje frem. De skaber arkitektur, hvor bæredygtighed ikke kun handler om at forbruge mindre, men også om at give mere. Mere skønhed. Mere mening. Mere fællesskab. Arkitekturens bidrag til en bæredygtig udvikling er ikke kun at reducere byggeriets negative klimapåvirkning. Det er også at skabe rammerne for et godt hverdagsliv, hvor det bæredygtige valg er det naturlige valg.

Hvad er et godt hus på en lille planet? Hvordan skaber vi en generøs og menneskelig arkitektur, der bygger på en fundamental omsorg for lokale og globale ressourcer? Bogen giver otte forskellige svar, der bliver formuleret i tanker, holdninger og ny arkitektur. Det indledende essay diskuterer arkitekturens bidrag til en bæredygtig udvikling og skitserer en humanistisk tilgang til bæredygtig arkitektur.

De medvirkende er C.F. Møller, EFFEKT, GXN, Henning Larsen, Architects Lendager Group, SLA, Tredje Natur og Vandkunsten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Et godt hus på en lille planet
  2. +
  3. Trae - Vandkunsten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trae - Vandkunsten av Kim Dalgaard, Søren Nielsen, Jans S Kauschen (inbunden).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rasmus Rune Nielsen

  • Good Buildings on a Small Planet

    Rasmus Rune Nielsen

    We live in a big world on a small planet. We are more than seven billion people on Earth. In a few decades, we will be ten billion. Man has become a force of nature that is pushing the systems of the earth out of balance. We need to rethink the wa...