# författarboken : från idé till releasefest (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2015-06-15
Upplaga
1
Förlag
LITET förlag
Dimensioner
223 x 170 x 20 mm
Vikt
532 g
SAB
Ad
ISBN
9789187548550

# författarboken : från idé till releasefest

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2015-06-15

Slutsåld

Har du en författardröm? Eller har du gett ut en bok utan att bli nöjd? Vill du nå ut med dina ord till en publik? Då har du rätt bok i handen!

#författarboken - från idé till releasefest innehåller det mesta du behöver veta som författare oavsett om du föredrar traditionell för lags utgivning eller egenutgivning. Du får tips om allt från förlagskontrakt till försäljnings kanaler.

Med #författarboken som inspirerande och ini tierad guide kan du marknadsföra och sälja din bok.

9 huvudavsnitt


Inledning: bokidé och drivkrafter.

Marknadsföra: bygg en författarplattform på nätet för oberoende.

Skriva klart & redigera: skapa skrivtid samt vad lektörer och redaktörer kan bidra med.
Publicera: för- och nackdelar med traditionell förlagsutgivning, att anlita bokutgivningsföretag eller starta eget mikroförlag.

Producera: allt info du behöver för att ge ut en bok själv - eller veta vad förlaget gör.

Lansera: media, annonser och recensioner.

Sälja: direkt till läsare eller via återförsäljare som bokhandeln.

Livet som författare: utlandslansering, agenter och ekonomi.

Mer info: tips på branschorganisationer och tid ningar för mer information.

Kristina Svensson är oberoende bokutgivningscoach, skribent och vetenskapskommunikatör. Hon har tidigare grundat en förening för egenutgivare, varit förlagschef för ett hybridförlag och författare hos ett traditionellt förlag. Hon blir på bra humör av gott kaffe, färg glada naglar och av att fotografera ståtliga träd. Vill du veta mer, hälsa på hos kristinasvensson.se

»Kristina Svenssons handbok är aktuell och mycket matnyttig för såväl debutanten som den etablerade författaren.«
BTJ

»Mycket välskriven och informativ bok. Ett uppslagsverk och en 'bibel' för alla som ska ge ut en bok på eget förlag, eller som bara vill veta mer om bokutgivning.«
Författare Kim M. Kimselius
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av # författarboken : från idé till releasefest. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Till stor hjälp när du skriver en bok!
  Christina , 9 januari 2017

  Tycker Kristina Svensson i sin bok besvarar många av mina undringar och frågor jag har nu när jag påbörjat tanken och arbetet med att producera en bok. För mig har den verkligen varit en del i hur jag kan komma vidare och vad jag ska tänka på. Tycker Kristina också har ett tydligt språk och är inspirerande! En bok som är till stor hjälp, både praktiskt som ekonomiskt, nu när jag försöker få till en egen bok! Rekommenderar den varmt!

 2. ett måste i bokhyllan!
  Bielke von Sydow, 8 november 2015

  Författarboken innehåller det mesta man behöver veta om bokproduktion. Bra disposition som tydligt och personligt guidar fram, ämne för ämne. Kan användas både som uppslagsverk och läsas från pärm till pärm. En bok som säkerligen håller måttet i många år!

 3. En bok för varje egenutgivare

  En bok alla egenutgivare bör ha i sin bokhylla. Författaren Kristina Svensson skriver entusiastiskt och med auktoritet om vad du som ska ge ut din egen bok bör tänka på. Du får ta del av de valmöjligheter som finns i varje moment av processen. #författarboken är helt enkelt ett måste för de som själva vill förverkliga drömmen att få hålla sin egen boken i handen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kristina Svensson