HJÄLP. Mitt barn har kolik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
58
Utgivningsdatum
2015-07-28
Förlag
Miders förlag
Dimensioner
190 x 140 x 6 mm
Vikt
138 g
SAB
Vh
ISBN
9789187576232
HJÄLP. Mitt barn har kolik (inbunden)

HJÄLP. Mitt barn har kolik

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-07-28
124
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varje år föds cirka 140 miljoner barn världen över. Man uppskattar att var femte barn som föds i industriländerna får kolik. Man vet inte vad kolik beror på och i dagsläget finns ingen effektiv behandling för kolik. Den här boken är till för att hjälpa föräldrar med bebisar som har kolik och innehåller mängder med tips och råd samt en diet som författaren tog fram och som hjälpte hennes son att bli av med koliksymptomen.

https://miders.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. HJÄLP. Mitt barn har kolik
 2. +
 3. Bebishandboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bebishandboken av Marianne Rydin, Lena Lidbeck (inbunden).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av HJÄLP. Mitt barn har kolik. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  Bonnie, 25 mars 2016

  Jag är gravid och väntar mitt första barn. Läste boken för att vara lite förberedd om mitt barn får kolik. Efter att ha läst boken känns det mycket bättre och nu har jag mer förståelse och är mer beredd om jag får en kolikbebis.

 2. Rekommenderas starkt!
  Nathalie, 24 januari 2016

  Bra bok, hjälpte mig och min son. Rekommenderas till andra föräldrar med kolik barn. Pedagogisk och välskriven bok med bra förklaringar.

 3. Jätte bra bok
  Anna-Lena Karlsson, 24 januari 2016

  Om du har en liten med kolik så måste du köpa denna boken. Äntligen finns det hjälp att få för oss föräldrar till en bebis med kolik.

 4. Fantastisk bok!!
  Saga, 24 januari 2016

  En fantastisk bok som jag varm rekommenderar till alla med kolikbebisar!! Jag höll mig strikt till författarens metod och min lilla blev som en ny bebis. Det är intressant att läsa om någon som har haft samma erfarenhet och då känner man sig inte lika ensam. Nu är min lilla nöjd och glad och jag säger bara TACK!!

 5. Vilken räddning
  Ebba Larsson, 21 december 2015

  Detta är verkligen en jätte bra bok för alla som har en bebis med kolik. Författaren vet verkligen vad hon skriver och ger bra förklaringar om kolik och råd samt en diet hur man kan lindra besvären. Den här boken hjälpte min son otroligt mycket och jag höll mig strikt till författarens diet. Hoppas att den kommer hjälpa många familjer i vår situation.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Frida Treschow

 • Hästjuridik i vardagen

  Frida Treschow

  Hästjuridik i vardagen är en enkel guide för hästägare om vad som gäller och vad som är viktigt att tänka på i olika situationer. Boken omfattar bland annat viktiga områden och avtal om vad som gäller om du ska: - Köpa eller sälja häst - Låna ut d...

 • Medveten ekonomi : en vardag med guldkant

  Shoka Åhrman, Frida Treschow

  Många känner osäkerhet när det gäller privatekonomiska beslut och det juridiska skydd som påverkar dem och deras familjer. Inom våra yrken som ekonom och jurist möter vi dagligen människor med frågor kring dessa områden. Vi har skrivit den här bok...