Vid ögonblickets slut (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Malin (del 2)
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2016-09-09
Upplaga
1
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Eklund, Jessica (form)
Dimensioner
216 x 146 x 30 mm
Vikt
517 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595394
Vid ögonblickets slut (inbunden)

Vid ögonblickets slut

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-09-09
146
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det finns vissa ögonblick i livet när allt stannar upp. Där befinner sig Malin i Åsa Bonellis nya roman. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till?
Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv.
Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar lever hon och Gustav nu lyckliga i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed också inte ge efter för näthatet de får utstå.
Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle, erbjuder han ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han kommer med en dold agenda.
Ute på Möja fortsätter livet att leva sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.
Utdrag ur boken:
Det här var första gången som de var ute på en riktig dejt. Det var som om Malin plötsligt blev fjorton år igen när förväntningen fladdrade till. Men där fanns även något annat. Något som grumlade den pirrande känslan i magen. Det var oron över det hon hittills inte hade behövt konfronteras med.
Omgivningen.
Vid ögonblickets slut är den direkta uppföljaren på Åsa Bonellis läsarhyllade debutroman Stanna innan du går. Där fick läsaren vara med om en lång vänskap som sattes på prov, förtroenden som bröts och att hemligheter som legat begravda i årtionden flöt upp till ytan.

RECENSIONER
"Vid ögonblickets slut har allt man kan begära av en roman. Romantik, spänning, vackra miljöer, en och annan twist som man var totalt oförberedd på (vad fan hände där?) och såklart en gnutta vuxenlek. Det är en historia om att inte ta något för givet, att falla hårt och sedan ta sig upp igen lite starkare än innan. Om vänskap och livet i allmänt. Författaren skriver med ett lätt flyt i texten, härliga gestaltningar och beskrivande miljöer. Boken får 5/5 hjärtan av mig för att jag helt enkelt älskade den. Sofi Edbergs bokblogg

Vid ögonblickets slut av Åsa Bonelli "Bonelli har fin känsla för sina karaktärer och bra flyt i språket. Hon sätter fingret på många fördomar om hur man ska och bör leva men utan att använda pekpinnar. Historien bjuder inte på några överraskningar men en hel del igenkänning. Böckerna bör läsas i ordning för att bäst tillgodogöra sig historien som rör sig i gränslandet mellan chicklit och feelgood." BTJ häfte nr 24

"Jag fick tvinga mig själv att lägga ifrån mig boken då och då för att inte sträckläsa den utan suga på karamellen lite extra ... Boken är lättläst, underhållande och berörande (till tårar!) och historien dröjer sig kvar i minnet. Nu vill jag läsa ännu mer om Malin!" Annas fotnoter

"Det är en fantastisk bok som Åsa Bonelli skrivit. Jag tyckte om första boken om Malin, men Vid ögonblickets slut är så mycket mer. Den svepte in som en vind i mig och grep tag. Den gick liksom djupare in i mig. Jag tror faktiskt aldrig den kommer lämna mig.Vid ögonblickets slut väcker mycket känslor, vilket gör att det är både en pärla och en bra bok för bokcirkel. Det finns så mycket att prata om, bland annat kring näthat, sorg och vad som är viktigt i förhållanden." Boktokig Eva Boström
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vid ögonblickets slut
 2. +
 3. Stanna innan du går

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stanna innan du går av Åsa Bonelli (pocket).

Köp båda 2 för 201 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vid ögonblickets slut. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 27 mars 2017

  Vid ögonblickets slut är en uppföljare på boken Stanna innan du går. Jag läste Stanna innan du går för ett år sedan, och tyckte mycket om den. (Här är en länk till min recension av den).

  Nu har jag läst den fristående fortsättningen, som också handlar om Malin. Och jag tyckte att den var precis lika bra som den föregående boken.

  Feelgood med mycket djup, skulle man väl kunna kalla den. Boken är i alla fall fängslande, lättläst, gripande, snabbläst, berörande, och mycket br... Läs hela recensionen

 2. Härlig feelgood
  Villivonkansbooks (Örebro), 25 februari 2017

  Malin får ett erbjudande att skriva en helt annan typ av bok än hon gjort tidigare. Samtidigt kämpar hon med att inte ta åt sig av alla kritiska åsikter på nätet om hennes och Gustavs förhållande.
  Precis som den förra boken om Malin är det en riktig feelgood bok. Man får en härlig varm känsla när man läser den. Den är väldigt lättläst, språket flyter bra och är så tilltalande. Åsa beskriver vardagen och deras tankar så på pricken. Vill gärna se ytterligare en bok om Malin och hennes liv, så jag får veta hur det går. En mycket trevlig bok!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Vid ögonblickets slut