Om ni inte börjar leva gör jag slut (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De fyras gäng (del 1)
Utgivningsdatum
2016-05-20
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789187595417
Om ni inte börjar leva gör jag slut (e-bok)

Om ni inte börjar leva gör jag slut E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-05-20

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Livet måste fortsätta levas i alla åldrar. Det inser den kvinnokvartett 60+ som Eva Swedenmark skildrar i sin nya roman. De fyra vännerna slutar göra vad omgivningen förväntar sig. I stället väljer de vänskap och äventyr när de ger sig ut på en livsresa i jakt på sina hemliga drömmar.

Vännerna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill hade gett upp och slutat tala med varandra om viktiga saker. I stället ältade de besvikelser och sjukdomar. Tills Garbo en dag får nog och utmanar sina vänner.

Det blir startpunkten för dem alla att våga berätta för sig själva och varandra vad de vill ha ut av livet. Deras uppriktighet leder dem till spännande färder i Stockholms skärgård, möten på den franska Rivieran och ger dem en oväntad förmögenhet. Men framför allt vinner de livsvilja och lust till kärlek, skrivande och till att ta itu med gamla ouppklarade relationer.

Sex and the city 60+ sa en förtjust läsare och började genast fantisera om vem som ska spela Garbo, Pamela, Anita och Ingalill den dag boken blir film.

Citat ur boken:

Allt jag vill säga är att vi har tråkigt, vi är tråkiga. Vi har blivit urtrista alla fyra. Riktiga mosstanter. Vem hade trott att vi som var ett så kul gäng skulle sitta och älta våra stortår,magproblem, rynkor och trista män. Nästa steg är väl att vi diskuterar vad vi kommer att dö av. Helt säkert av tristess om det fortsätter så här. Nej, livet har mer att ge oss.

Eva Swedenmark kommer från Sundsvall men bor nu i Stockholm. Hon har tre barn och tre barnbarn. Somrarna tillbringar hon i sin skrivstuga i Stockholms skärgård och hon älskar att resa. Favoritlandet framför andra är Vietnam, men hon har också bott i Frankrike.

Eva är författare till ett trettiotal böcker i olika genrer som feel-good och spänningsromaner. Mycket uppskattade är feelgoodromanerna i den populära Bärserien som började med Smultron och svek och avslutades med Lingon och Lust skrivna tillsammans med Annica Wennström.

Nu kommer en roman som på ett lustfyllt sätt tar tag i den stora frågan om hur kvinnor 60+ idag lever och förväntas leva sina liv. Den generation som gjorde revolt vägrar att hamna i åldersfällan, ändå är det så lätt att fastna i fördomarna om hur kvinnor 60+ ska leva sina liv, menar Eva.

Hon vill med sin inspirerande roman ge lust att ta tag i sina liv och leva fullt ut med förverkligande av drömmar om att resa, skriva och älska oberoende av ålder.En roman om kvinnor 60+ som väljer äventyr och vänskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om ni inte börjar leva gör jag slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 augusti 2016

    En trevlig och lättläst roman om fyra kvinnor i sextioårsåldern. Enkel och smårolig bok som jag tyckte var bra, men kanske inte riktigt engagerade mig fullt ut. Snabbläst och tunn bok, på under tvåhundra sidor. Helt klart läsvärd för en stunds underhållning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark