Se upp med vad du önskar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De fyras gäng (del 2)
Utgivningsdatum
2017-05-04
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789187595677

Se upp med vad du önskar E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-04

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"En uppföljare som är ännu bättre än första boken ..." "Klokt, eftertänksamt och högt tempo hela vägen, lyckad feel good-stämning och alldeles lagom mycket romantik." skriver Lotta Olsson, DN.
"Drottningen av mappielitt är tillbaka!" "Eva Swedenmark utmanar och inspirerar" skriver Jenny Lindh, M Magasin.

Vänskap som utmanar, inspirerar och ger mod.
Hur gick det när drömmarna förverkligades? Fortsätter väninnorna i De fyras gäng att utmana livet och varandra? Visade sig drömmen vara annorlunda i verkligheten?

Eva Swedenmark har gjort succé med sin roman om fyra kvinnor 60+ som vägrar se livet sippra bort i tristess. De utmanar varandra att ta fatt i sina drömmar och leva livet, vilket leder till omvälvande äventyr. Denna skröna har en allvarlig underton om rätten och möjligheten att ta för sig av livet och att fortsätta förverkliga sina drömmar oavsett ålder. Romanen skildrar även betydelsen av att ha nära vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Se upp med vad du önskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 juni 2017

    Den här boken är en fristående fortsättning på boken Om ni inte börjar leva gör jag slut, och jag länkar här till min recension av den.

    En rätt så tunn bok är det här, på lite drygt tvåhundra sidor. Mycket lättsam och lättläst. Och jag tror att man kan läsa den helt fristående med behållning, även om jag väl alltid tycker att man ska läsa bokserier från början och i rätt ordning.

    Boken är enkel, smårolig, och underhållande, och handlar om fyra kvinnor i sextioårsåldern. Oc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark