Franska kort (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2018-04-13
Upplaga
1
Förlag
Ordberoende Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
570 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595806
Franska kort (inbunden)

Franska kort

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-13
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bland kolonistugorna i Uppsala blommar pioner och träden dignar av frukt, men i takt med naturens gång gror även svek och skandaler.
När flera kvinnor inser att de fallit offer för en lömsk charmör med dolda avsikter, drar en skugga av obehag in över sommaridyllen.
Snart hittar kvinnorna nya sidor hos sig själva, och varandra, som de inte visste fanns. De utvecklas och vågar. Hittar nya vänner, och nya kärlekar.
Franska kort är en berättelse som både ger dig rysningar och lockar till skratt. En riktig feelgood-deckare med hög igenkänningsfaktor!

RECENSIONER:

"Det är högsommar på kolonin i Uppsala och en mer idyllisk miljö får man leta efter. Den charmige konstnären Gustav håller en kurs i betonggjutning till allas förtjusning men det som ingen vet är att han har en dold agenda. Han drömmer om en konstutställning med nyskapande franska kort och för att få sina objekt medgörliga söver han dem med GHB innan han fotograferar dem. När allt fler mystiska saker händer är katastrofen ett faktum. Det är lättläst och lättillgängligt och befriande att läsa en bok där karaktärerna gott och väl har nått pensionsåldern. Miljöskildringarna håller höklass och personporträtten känns autentiska. Brander befinner sig genremässigt mittemellan chick lit och deckare och resultatet är underhållande även om det inte bjuder på större överraskningar. En feelgood-roman med mersmak." Skriver BTJ i sin recension
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Franska kort
 2. +
 3. Det hemliga rummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det hemliga rummet av Eva Swedenmark, Annica Wennström (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Franska kort. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Charmig och lättläst
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 augusti 2019

  Vill du läsa en charmig och mysig feelgood-deckare så är Franska kort exakt en sådan. Den ger dig rysningar men lockar även till skratt.
  läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/08/franska-kort-anna-lena-brander.html

 2. Charmig men inte i min smak
  Villivonkansbooks, 20 januari 2019

  Franska kort är en lite dråplig historia om den charmante Gustav, som tar till alla medel för att nå sitt mål. Till en början tycker jag han är lite småcharmig, men ganska fort blir jag rätt less på honom. Har svårt att sympatisera med hans udda metoder och hur han behandlar kvinnorna. Kvinnorna är starka självgående kvinnor men likväl faller de i hans grepp. Jag gillar att berättelsen utspelar sig i ett mysigt koloniområde med små idylliska stugor. Ett ställe jag föreställer mig bara är mysi... Läs hela recensionen

 3. 60+ feelgood roman
  ingerhj, 1 juni 2018

  Underhållande, spännande, sticker ut eftersom huvudpersonerna är i 60-70 års åldern, vilket inte hör till vanligheterna. Idyll i koloniträdgården men också med lite makabert inslag.

Visa alla 3 recensioner