Sicilia Amore (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2018-07-26
Förlag
Ordberoende Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
461 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595868
Sicilia Amore (inbunden)

Sicilia Amore

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-07-26
146
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Redan första dagen på sitt nya arbete som reseledare i Taormina på Sicilien möter Edda den charmige och stilige sicilianaren Toto." "Deras snabbt uppflammande passion är dock inte utan komplikationer och Totos svartsjuka är svår att hantera. Situationen på arbetet är inte heller okomplicerad men så småningom uppgraderas Edda till platschef. Livet med Toto drar in henne i en lyxig överklassvärld med "män av heder" där kriminalitet florerar under den tunna fernissan av pengar och elegans." "Med ett lätt flytande språk guidar författaren in läsaren i en förförisk värld, där insikter kring rötan i det maffiaplågade sicilianska samhället förskräcker. Det är en mycket spännande läsning och författaren är väl förtrogen med miljön. Författarens debutbok Operamopsen. En sällsam kärlekshistoria skrevs tillsammans med dottern Linda Bonaventura 2016" BTJ-häftet nr 19, 2018.

Sent 70-tal kommer svenska Edda till Sicilien för att jobba som reseledare. Även om chefen retar gallfeber på henne trivs hon på den vackra ön som myllrar av solmogna citroner och vackra miljöer. Den våldsamt stiliga Totò tycks ständigt befinna sig i närheten och mellan dem uppstår en häftig passion. Men vem är han egentligen och vad handlar hans affärer om? Vill Edda verkligen veta?

Av en av författarna till Operamopsen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sicilia Amore
 2. +
 3. Småstadspuls

De som köpt den här boken har ofta också köpt Småstadspuls av Karin M Karlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sicilia Amore. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Börjar lovande men höll inte hela vägen
  Villivonkansbooks (Örebro), 10 september 2018

  Edda åker till Sicilien för ett jobb som reseledare. Väl på plats inleder hon ett förhållande med den vackre och generöse Totó. Andra sidor hos Totó visar sig snart komma fram.
  🐴
  Sicilia Amore börjar lovande, men tyvärr håller den inte hela vägen. Berättelsen är mörk och spretig och Edda är en person som jag inte alls får sympatier för. Hon är naiv och godtrogen och går på alla dåliga ursäkter Totó levererar. Slutet känns abrupt och inte riktigt färdigt. Det bara blev slut plö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sicilia Amore