När Gud blundar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-14
Förlag
Gloria Förlag
Översättare
Tony Larsson
ISBN
9789187615078
När Gud blundar (e-bok)

När Gud blundar (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2013-11-14
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I denna bok om tro och tacksamhet vill Ariella Gisèle Lindström visa vad som kan hända om Gud skulle "blunda" för ett ögonblick. Vad som kan hända ifall en kvinna inte bara kan resa sig, dra en lättnadens suck och säga "Vilken tur!" och fortsätta sitt liv som om ingenting hade hänt - utan blir svårt skadad och förs i ilfart till operationsbordet.

Efter operationen upptäcker hon att hon förlorat talförmågan, och närhelst hon kommer till medvetande igen vill hon veta dagens datum enligt den judiska kalendern för att kunna räkna ut när högtiderna infaller. I takt med att hon återfår sina krafter vaknar frågorna inom henne, och detta blir startpunkten för ett inre och yttre sökande efter svar i den judiska traditionen i forntid och nutid...

Författarinnans egna ord om boken:
Jag ville på ett ovanligt sätt visa hur vi inte kan tacka nog för alla de under och mirakel som vi får se varje dag, och jag ville berätta om den judiska tron och religionen ur ett annorlunda perspektiv.

Detta är Ariella Gisèle Lindströms andra bok, efter Född i Casablanca som vann Johnie Paikin-priset i juni 2004. Båda böckerna har publicerats i Israel på hebreiska innan de sedan kommit ut i svensk översättning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ariella Lindström

  • Född i Casablanca

    Ariella Lindström

    Det här är berättelsen om Angélique, en judisk flicka från Casablanca, Marocko. Hon växer upp i en åttabarnsfamilj och vi får följa hennes liv i vardag och fest. Vi är med henne i flickskolans sorl, i det ångande badhuset och i den myllrande basar...

Bloggat om När Gud blundar