Mannen som lekte med verkligheten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2019-12-13
Upplaga
1
Förlag
Aleph Bokförlag
SAB
Hc
ISBN
9789187619175
Mannen som lekte med verkligheten (häftad)

Mannen som lekte med verkligheten

Häftad Svenska, 2019-12-13
169
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
"Jag trodde att botten var nådd, att härvan av villospår och fantasifoster inte kunde bli mer tilltrasslad. Det var en missbedömning. Detta var bara ouvertyren till den mardrömslika dårhusopera som väntade..."

Vi har mött åtskilliga skarpsinniga men trötta och problemtyngda poliser i böckernas värld. Topsy Kemmler, däremot, är ett vandrande haveri.

Avskedad från polisen hankar han sig fram som privatdetektiv i ett feberhett Sommarstockholm, där han för egen vinnings skull håller liv i ett idiotiskt fall. Samtidigt ute i landet härjar en seriemördande miljöterrorist. På de mest osannolika sätt kommer Topsy något viktigt på spåren. Något som bara kan lösas genom att placera "verkligheten" inom citattecken.

Denna fullkalibriga skröna är både en dråplig deckarparodi och en samtidssatir.

Anders Mathlein (född 1956) är journalist, författare, tecknare och humorist, som också har medverkat i tv och radio. Han är känd för sina thrillerromaner, resereportage, satiriska självhjälpsböcker, serien "Besserwisser" och bidrag till Sveriges Radios program Kalla kårar -- Skräck i sommarnatt.
Visa hela texten

Bloggat om Mannen som lekte med verkligheten