Drystoll (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Drystoll (del 1)
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2014-03-18
Upplaga
1
Förlag
Upper Room Förlag AB
Medarbetare
Englund, Ann-Charlotte (form)
Illustratör/Fotograf
Ann-Charlotte Englund
Dimensioner
211 x 147 x 25 mm
Vikt
536 g
SAB
Hc
ISBN
9789187633096
Drystoll (häftad)

Drystoll

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-03-18

Slutsåld

I den snart tvåtusen år gamla staden Drystoll arbetar Arthus Dunkel, tillsammans med sin äldre bror, som förhörsledare. En dag nära den årliga höstfestivalen i Drystoll kommer en märklig man in på förhör. Mannen visar sig vara nattspejare - en fulltränad lönnmördare och spion från fiendelandet Alten. Mannen verkar dock ha drabbats av minnesförlust och Arthus anar oråd.
Samtidigt är prins Bronos Evalda av Stärien ute på egen hand i skogen. Där möter han den altiske skogsbonden Mireke Grenner och till bådas förskräckelse inser de att de är varandra identiskt lika. Till råga på allt står prinsen i tacksamhetsskuld till skogsbonden, då denne räddat prinsens liv i en attack från en ilsken ängel. Ängeln tvingas fly skadeskjuten.
Allas liv förvandlas under en oväntad attack mot Drystoll, med katastrofala följder under höstfestivalen. Arthus, som förlorar sin gravida hustru och son i attacken, inser snart att nattspejarens sakta återvändande minne spelar större roll än Arthur först trott. Men Arthus tid är räknad och för att hämnas förlusten av sin familj tvingas han nu till illegalt samarbete med nattspejaren, vars sort han sedan barnsben lärt sig hata.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drystoll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    Lidia Blomgren, 27 maj 2014

    Läste ut den i ett nafs, mycket fängslande historia samt bra flyt textmässigt. Kan verkligen rekommendera till alla som längtar efter en ruskigt spännande bok.

Visa alla 1 recensioner