Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2013-12-19
Upplaga
1
Förlag
Sadura Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Larsson, Erika (form)
Dimensioner
210 x 130 x 10 mm
Vikt
386 g
SAB
Hc
ISBN
9789187641015

Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-12-19

Slutsåld

Jonna arbetar som turnéledare och lever tillsammans med flickvännen Elin. Det är ett liv i trygghet, med rutiner och matlagning, sommarstuga, ljumma kvällar och familjemiddagar. I en växelsång får läsaren följa Jonnas liv nu och hennes liv som det var förut, då när hon hade en explosiv, självutplånande kärlekshistoria med den oberäkneliga Niki, romanens du och trummis i ett amerikanskt rockband. När vi kommer in i berättelsen ska Nikis band släppa en ny skiva och känslokaoset i det förflutna börjar på ett oroväckande sätt läcka in i Jonnas lugna liv med Elin.

Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid mig är Emma Karinsdotters debut och en berättelse om brinnande kärlek och om att bli övergiven. Det är en prosalyrisk, intensiv och livsbejakande roman, men inte utan komplexitet och svärta.

Emma Karinsdotter är född i Ronneby 1985. Under stora delar av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat inom musikbranschen och har bland annat arrangerat konserter, arbetat som bandbokare, spelat trummor i ett amerikanskt punkband i USA och varit turnéledare. Sedan september 2013 är Emma Karinsdotter tjänstledig från sitt jobb som projektledare på produktionsbolaget Blixten & Co och studerar skrivande på heltid vid Skurups Folkhögskola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och himlarna ska falla himlarna ska falla himlarna ska falla när du rör vid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok
    Karin , 23 mars 2015

    Otroligt poetiskt språk. Starka känslor! Stark berättelse. Kunde vara hämtad ur verkligheten. Tog ett par kapitel att komma in i, men sen flöt den på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Karinsdotter