Paradisbaden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-02-03
Upplaga
1
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Alexandra Dumas
ISBN
9789187648311
Paradisbaden (e-bok)

Paradisbaden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-02-03

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Adèle Reverdy är begravningsentreprenör - ett faktum som inte direkt har en positiv inverkan på hennes kärleksliv. Men dagen Adèle fyller trettio år tar livet en ny riktning. På födelsedagsfesten träffar hon den före detta akrobaten Léo, som efter att ha förlorat synen i en olycka arbetar som massör. Den vackre Léo blir snart en sol i Adèles liv. Med stöd av sin bästa vän Leïla gör hon allt för att vinna hans hjärta.

Akli Tadjer har skrivit en kärleksroman som med humor och ömhet visar att det viktigaste i livet kan vara osynligt för ögat.

AKLI TADJER är fransk-algerier född 1954 i Paris. Han studerade till journalist och debuterade som romanförfattare 1984. Tadjer arbetar även som manusförfattare för TV och film. "Paradisbaden" är hans åttonde och senaste roman.

"Jag funderar mycket över maktrelationer när jag läser, eftersom Léo är mörkhyad. Kanske just därför ser jag en annan berättelse också, där hudfärg och ekonomi inte behöver förbli oöverstigliga gränslinjer." Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"Det blir en väv av idag på ett fantastiskt sätt och man blir alldeles varm i hjärtat."SVT Go'kväll

"Jag gillade den här boken, en kort och lättläst roman som skickade med några tankar om vad som egentligen betyder något här i världen." Och dagarna går... (blogg)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Akli Tadjer

  • Tangodrottningen

    Akli Tadjer

    Suzanne har ägnat hela sitt liv åt att dansa. Hennes mamma var en världsberömd dansare som kallades för Tangodrottningen, men när Suzanne var åtta år dog mamman under tragiska omständigheter. Suzanne blev ensam kvar med bara minnen, rädslan för at...