Kärlekens fyra årstider (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2016-11-01
Upplaga
1
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Sofia Strängberg
Originaltitel
Les quatre saisons d'été
Medarbetare
Petersson, Magnus (form)
Dimensioner
200 x 128 x 25 mm
Vikt
274 g
SAB
Hce
ISBN
9789187648670
Kärlekens fyra årstider (häftad)

Kärlekens fyra årstider

(3 röster)
Häftad Svenska, 2016-11-01
201
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det var ingen kärlek vid första ögonkastet, inga stjärnor eller hjärtan som rusade, inga vackra repliker ur böcker, bara en blick, men en genomträngande blick, ett rep att klamra sig fast vid.

Längs stränderna i Le Touquet leker barnen, tonåringar tar klivet in i vuxenlivet, mammor slumrar i solen och kärlekshistorier slår ut i blom. Femtonårige Louis väntar på att Victoire, flickan med gyllenblont hår och smaragdögon, ska börja se honom som mer än en vän. Isabelle, 35 år, har blivit lämnad av sin man och stöter av en slump på sin första kärlek Jérôme. 55-åriga Monique flyr ett dött äktenskap och återupptäcker livsglädje och passion tillsammans med Robert. Rose och Pierre har kommit till Le Touquet för att uppfylla ett gammalt löfte de givit varandra. Trots över femtio år tillsammans verkar de fortfarande nyförälskade.

Grégoire Delacourt flätar elegant samman dessa fyra berättelser och bjuder på en både skarpsynt och känslig skildring av kärlekens olika faser och former.

GRÉGOIRE DELACOURT är fransman, född 1960. Han har arbetat i reklambranschen och debuterade som författare 2011 med romanen Författaren i familjen (Sekwa 2014). Grégoire Delacourt fick sitt stora genombrott med Allt jag önskar mig (Sekwa 2013) och har översatts till fler än 20 språk.

"En solig roman med ett stänk av melankoli där man återfinner stilen från Allt jag önskar mig." Marie-Claire

"Författaren till Allt jag önskar mig berättar med ömhet och känsla om fyra par i olika åldrar vars vägar korsas på stränderna i Touquet. En härlig roman att läsa innan man somnar om man vill drömma vackra drömmar." Public
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Grégoire Delacourt