Kärlekens fyra årstider (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-11-16
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Sofia Strängberg
ISBN
9789187648687

Kärlekens fyra årstider E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-11-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Det var ingen kärlek vid första ögonkastet, inga stjärnor eller hjärtan som rusade, inga vackra repliker ur böcker, bara en blick, men en genomträngande blick, ett rep att klamra sig fast vid."

Längs stränderna i Le Touquet leker barnen, tonåringar tar klivet in i vuxenlivet, mammor slumrar i solen och kärlekshistorier slår ut i blom. Femtonårige Louis väntar på att Victoire, flickan med gyllenblont hår och smaragdögon, ska börja se honom som mer än en vän. Isabelle, 35 år, har blivit lämnad av sin man och stöter av en slump på sin första kärlek Jérôme. 55-åriga Monique flyr ett dött äktenskap och återupptäcker livsglädje och passion tillsammans med Robert. Rose och Pierre har kommit till Le Touquet för att uppfylla ett gammalt löfte de givit varandra. Trots över femtio år tillsammans verkar de fortfarande nyförälskade.

Grégoire Delacourt flätar elegant samman dessa fyra berättelser och bjuder på en både skarpsynt och känslig skildring av kärlekens olika faser och former.

GRÉGOIRE DELACOURT är fransman, född 1960. Han har bakgrund i reklambranschen och debuterade som författare 2011. Sitt stora genombrott fick Grégoire Delacourt med "Allt jag önskar mig" som har översatts till mer än 20 språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Grégoire Delacourt