Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
1
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Ulla Linton
Originaltitel
Toutes les fois Ou Je Ne Suis Pas Morte
Medarbetare
Petersson, Magnus (form)
Dimensioner
201 x 128 x 28 mm
Vikt
363 g
SAB
Hce
ISBN
9789187648908
Alla gånger jag inte dog (häftad)

Alla gånger jag inte dog

Häftad Svenska, 2017-11-15
89 197 Du sparar 108 kr!
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Geneviève Lefebvre skriver med intensitet och skicklighet om överlevaren Catherine som strax efter terrordådet på Bataclan i Paris beger sig till Bryssel för ett passionerat möte med utrikeskorrespondenten Matt. Men när hon kommer fram råder utegångsförbud, militär patrullerar på gatorna, och mötet med Matt blir inte alls vad hon hoppats på. Istället är det 17-årige Malik som är på väg till Syrien för att ansluta sig till IS, och hans förtvivlade mor, som kommer att beröra henne djupt. Med hjälp av tillbakablickar från Catherines förflutna får bokens titel Alla gånger jag inte dog och hennes inställning till livet sin förklaring. Hon har för länge sedan slutat vara rädd för att dö.

Alla gånger jag inte dog är en bok om att leva i skuggan av terrorhot. Om att inte ge upp, bli avtrubbad eller förlora hoppet. Det är en bok om längtan efter kärlek och närhet, mitt i vår tids brutala verklighet.

Geneviève Lefebvre är bosatt i Montreal och arbetar som författare, krönikör och manusskribent för både TV och film. Hon har en skarp och provocerande stil som samtidigt är mycket vacker. Alla gånger jag inte dog är Geneviève Lefebvres femte roman.

" Den här boken kan man läsa på många olika sätt men man kommer att leva med den helt och fullt. I lång tid. " INFO-CULTURE

" Geneviève Lefebvre skriver som om det var det sista hon gjorde. Starkt. " LE HUFFINGTON POST QUEBEC

" Den här romanen är verkligen fantastisk! Redan på de första sidorna kastas man huvudstupa in i historien och får lära känna Cathrine mitt i händelsernas centrum. Ju längre historien går desto mer respekt får man för huvudpersonen. " LA PAGE OVERTE
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla gånger jag inte dog
  2. +
  3. Han bara slog och slog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Han bara slog och slog av Éléonore Mercier (häftad).

Köp båda 2 för 241 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Alla gånger jag inte dog