Från fjärdar och fjäll (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2014-01-06
Upplaga
2
Förlag
Vulkan
SAB
Ncaal,Ncci
ISBN
9789187669248
Från fjärdar och fjäll (häftad)

Från fjärdar och fjäll

Häftad Svenska, 2014-01-06
239
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Från fjärdar och fjäll (tidigare utgiven 2008) föreligger här i en ny, illustrerad version. Författaren tar oss med till marker och vatten i Stockholms skärgård, i första hand Nämdöskärgården, och till nordligaste Lappland med angränsande norska fjälltrakter. Vi får möta både människor och djur, från förgången tid och i nutid. Även om det skiljer mer än hundra mil mellan skärgården och de nordliga fjälltrakterna skall vi upptäcka att där finns många beröringspunkter. Ulf Linder debuterade 1972 med Soppero - by och vildmark i norr och har därefter utgivit flera andra böcker om natur och människor i norr, samt boken Strövtåg i skärgård (1975)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från fjärdar och fjäll
  2. +
  3. Topptur Kebnekaise-Áhkká-Hemavan-Mo i Rana

De som köpt den här boken har ofta också köpt Topptur Kebnekaise-Áhkká-Hemavan-Mo i Rana av Mikael Af Ekenstam (inbunden).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Linder

  • Närsynt i Shanghai

    Ulf Linder

    Ulf Linder delar här med sig av sina intryck och upplevelser under sin nästan årslånga vistelse i megastaden Shanghai. Följ med på kläd- och matmarknader, trängs med folk på bussar och tunnelbanor, ta hissen upp i TV-tornet och se Shanghai "f...

Bloggat om Från fjärdar och fjäll