Perukklubben : en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2014-08-07
Upplaga
1
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 130 x 25 mm
Vikt
368 g
SAB
Hc
ISBN
9789187669446
Perukklubben : en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst (häftad)

Perukklubben : en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-08-07
198
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför sitter vargen Wolf i dunklet på puben Natt-Ylet och gömmer ansiktet bakom en sejdel mjöd? Vad är det egentligen som ska firas när vargarna bjuder Överbestämmaren och de andra korna på en grandios fest i slottets spegelsal? Och vad är det docent Lysenka och de övriga forskarugglorna sitter och planerar på kvistarna i Södra Törnsnåret? Sagan börjar med att den unga geten Georginas intresse för en viss stilig bock gör att hon får kontakt med en ytterst hemlig grupp fritänkare, som har börjat tvivla på den världsbild som vargarna serverar dem med sin vägvisande kvalitetsinformation. Mot sin vilja dras hon in i en händelseutveckling som snabbt blir allt farligare. Plötsligt står stora saker på spel i Eklandet, och allt ställs på sin spets för Georgina. Perukklubben är en spännande politisk satir om åsiktsfrihet och debattklimat, som utspelar sig i djurens värld. Den kan också laddas ned som kostnadsfri pdf på www.perukklubben.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Perukklubben : en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst
  2. +
  3. Det är en märklig plats jag kommit till

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det är en märklig plats jag kommit till av Dimitris Alevras (inbunden).

Köp båda 2 för 287 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Perukklubben : en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Igenkänningsfaktorn ger flera goda skratt
    Demokrat, 14 december 2014

    De flesta som reflekterat över vinklade nyheter i de stora medierna i Sverige kan nog känna igen sig. Har man även följt med i några av de många turerna kring politiker som använt olika "förbudsord" blir det ännu tydligare. Karaktärerna är mänskliga samtidigt som de skildras tydligt som de djur de är. Författaren verkar ha skapat en förenklad modell av Sveriges åsiktsförtryck och bygger sagan på denna. Detta gör att man samtidigt med lätthet kan reflektera över egna upplevelser och iakttagelser i samhället.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pär Ström