Vinterbestyr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
MIX novell - fantasy
Utgivningsdatum
2013-12-13
Förlag
Mix Förlag
ISBN
9789187671166
Vinterbestyr (e-bok)

Vinterbestyr E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-12-13

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Något är ruttet i furstelandet Islandet! Landets furste skickar varje dag ut sina båda söner, Runs och Uve, på hopplösa uppdrag. Och varje dag möter de allt svårare motstånd. Någon vill röja dem ur vägen, men vem? Och varför? Och hur kommer det sig att Runs, den förstfödde och långt starkare furstesonen alltid kommer lindrigare undan än den yngre brodern Uve? I sin tredje novell visar Henrik Larsson återigen att han bemästrar konsten som skald. Lästid 32 min #mixnovell #fantasy
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vinterbestyr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Återigen en bra, historisk fantasynovell skriven av...
    Ebba Söderman, 5 januari 2014

    Återigen en bra, historisk fantasynovell skriven av Henrik Larsson. Jag, som inte är helt bekväm med novellformatet, tycker det är skickligt gjort att få in en så pass komplett historia med både bakgrund och framtidsvy för karaktärerna på så få sidor. Enda nackdelen med den här novellen, precis som alla andra, är att det inte är en bok, för man vill inte att den ska ta slut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Larsson