Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2014-10-31
Förlag
Norlén & Slottner
Dimensioner
217 x 154 x 24 mm
Vikt
530 g
SAB
Lz Vikström, Anna-Lena
ISBN
9789187685385
Hon som ser - en sann historia om sierskan Anna-Lena Vikström (inbunden)

Hon som ser - en sann historia om sierskan Anna-Lena Vikström

(12 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-10-31

Slutsåld

Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon "hade gåvan", skulle hon förstå först långt senare. Då hade hon gett upp karriären som diakon och bestämt sig för att gå sin egen väg. I den här boken får du följa Anna-Lena Vikström genom barndomen i fjällbyn Hacksjö, förbi den förtvivlade kampen för att passa in, genom tuffa strider fram till kärlek och livets vackraste gåva.
Följ med på en resa genom ett mycket annorlunda landskap.

Anna-Lena Vikström har sina rötter i Hacksjö utan för Vilhelmina. Hon är ut bildad diakon och även utbildad i psykoterapi. Hon har skrivit flera böcker om healingformen reiki. Idag arbetar hon heltid som sierska med medial vägledning, som kursarrangör och med att hitta försvunna saker.

Eva Wiklund är journalist och författare sedan många år. Idag jobbar hon med informationsfrågor i Värmland. Hon har tidigare skrivit böckerna "Det finns ingen gräns", om handikappsimmaren Anders Olsson, samt "Jag kommer sen", om diskoteksbranden i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Hon som ser - en sann historia om sierskan Anna-Lena Vikström. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag sträckläste boken
  Gerd Clair, 2 oktober 2015

  En lättläst bok som jag inte kunde lägga ifrån mig förrän alla sidor var lästa. Så spännande att få följa Anna-Lena på livets resa.... Enkelt, lättläst och med mycket humor!

 2. Tråkigt skriven
  Lilian Eriksson, 2 juli 2015

  Boken kunde varit mer spännande, lite stelt skriven. Anna-Lena är ju en spännande människa med en ovanlig gåva. Har sett henne på Tv i en intervju och trodde nog att boken skulle vara bättre. de fyra första kapitlen var bra men nu har jag läst halva boken och tycker nog att den blir tjatig.

 3. Underbar
  Antonia, 31 januari 2015

  En fantastisk öppen bok som fångar läsaren som är mycket svår att släppa i från sig. Hoppas det kommer fler böcker om Anna-Lena.

 4. En bok som alla borde ta del av.
  Monica Bonfiglioli, 30 november 2014

  Man kan nästan inte tro att detta verkligen är en sann bok. Men Eva Wiklund har fått en otrolig inblick i Anna-Lena Vikströms liv under den tid hon fick följa henne, som har resulterat i denna fantastiska berättelse. Samtidigt som hon verkar timid, kan man nästan inte förstå dom utmaningar hon utsatte sig för under sina resor, för att utvecklas som medium och i healingformen reiki.
  Anna-Lena låter läsaren komma in i sin vardag och ta del av sitt privatliv på ett fascinerande sätt.
  ... Läs hela recensionen

 5. Så bra!
  Gunilla, 30 november 2014

  En lättläst givande, gripande och stärkande bok! Läs den!
  Du får ta del av Anna-Lenas resa från liten till den hon är idag. Hennes stora hjärta genomsyrar allt.

 6. En av de bästa böckerna jag läst
  Carina Persson, 30 november 2014

  Boken om Anna-lena rekommenderar jag verkligen ALLA att läsa. Anna-lena är en klok och varm person och jag beundrar henne . I boken får man följa Anna-lena från barndomen och fram till idag . Läs boken !ni kommer inte att ångra er .

 7. Unik!
  Christina Burén, 29 november 2014

  Upplevelsen av boken är speciell. Den lämnar ingen oberörd. Att få ta del av en människas liv och vardag från barnsben upp till vuxen ålder har förekommit förr, men den här boken skildrar något utöver det vanliga. Vi får följa Anna-Lena privat- hon är sierska och medium.
  En bra bok som jag började läsa om strax efter att jag läst ut den!

 8. En helt fantastisk bok om en otrolig människa!!
  Britt Inger Jessica Berg, 28 november 2014

  En bok som fängslar en efter första raden och gör den omöjlig att lägga ifrån sig förrän den är slut... Och när den är slut önskar man att den inte va det... man vill läsa mer..
  Rekommenderas verkligen

 9. Tack Anna-Lena för att Du delar med DIg
  Ser fram emot fler böcker, 28 november 2014

  En bok som strålar ärligt om hur livet kan vara- Man får följa Dig Anna-Lena o ditt liv. Den skapar ännu mer förtroende än förut . Lycka till i framtiden"

 10. Man ser
  Therese Fohrman, 28 november 2014

  Rekommenderar boken starkt för man ser känner och lever sig in. Man känner dofter och får en inblick i det magiska. Man lär känna en del av Anna-Lena som är en fantastisk person med stark energi och kärlek. Boken är lärorik och ger mycket till den som tränar på sin intuition eftersom man känner både dofter ser färger och lever sig in i den Sanna historien. Jag kommer helt klart läsa om boken.

 11. Den bästa bok jag läst på länge
  C. Persson, 9 november 2014

  En fantastiskt varm och läsvärd bok som jag varmt kan rekommendera. Den sprudlar av värme, insikter, kärlek, vardag och hur det är att vara synsk i detta. Den bästa bok jag läst på länge.

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Eva Wiklund

Bloggat om Hon som ser - en sann historia om sierska...