Gymmet utanför dörren
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2015-04-09
Förlag
Norlén & Slottner
Medarbetare
Skagerlund, Henrik (foto)
Dimensioner
150 x 220 x 10 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789187685491
Gymmet utanför dörren

Gymmet utanför dörren

Spiral Svenska, 2015-04-09
211
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Gymmet utanför dörren ger ett unikt helhetstänk kring träning, hälsa och motion. Vi uppmärksammar friheten, energin och lättillgängligheten i naturen för att du ska få ut det mesta och bästa av den tid du lägger på träning. Jobba med din kropp och knopp som en enhet och fokusera på andning och medveten närvaro för att skapa energi, lust och harmoni - inifrån och ut. Boken bjuder på enkla, effektiva och funktionella övningar samt färdiga, genomtänka Holistic Force Pass - smarta träningsprogram, från 15 till 60 minuter, med olika fokus såsom styrka, kondition, atletisk funktion och avslappning. Naturens gym väntar på just dig!

Några röster om boken och författarna:

"Träningen är en enastående kombination av både kropp, knopp och hjärta. Erika och Jari är kunniga, genuina och trygga."
Emma Igelström, fd elitsimmare, tränare, föreläsare, författare

"Att träna utomhus är något av det bästa jag vet. Helt enkelt för att det är något av det finaste vi kan ge våra moderna kroppar idag. Alla kan vara med, det går att variera i oändlighet, det är gratis och du får andas frisk luft."
PT-Fia/Sofia Sjöström, tränare, bloggare, författare, www.ptfia.se

"Erika och Jari är otroligt kunniga och pålästa tränare som levererar sin kunskap med massor av inspiration och ett brinnande engagemang. De lämnar ingen oberörd och ger det där lilla extra som får en att må bra och känna sig stark inifrån och ut efter ett träningspass."
Kristina Andersson, matprofil, näringsfysiolog och författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gymmet utanför dörren
 2. +
 3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

 • Lifestyle planner : stark inifrån och ut på 12 veckor

  Kristina Andersson, Erika Kits Gölevik

  Är du sugen på en förändring? Längtar du efter en annan känsla i kroppen? Unna dig då 12 veckors fokus på den viktigaste personen i ditt liv - DU! Den här boken hjälper dig att sätta upp ett mål som på riktigt betyder något för dig och steg för st...

 • Starka fötter

  Jari Ketola, Anna Lundberg

  I Starka fötter får du ta del av en mängd övningar för att stärka dina fötter. Läs om vanliga besvär i fötterna och hur du kan träna för att förhindra dem. Starka fötter har blivit ett av SISU Idrottsböckers mest populära material. I den här omarb...