Det hände på Skansen : 125 vilda historier (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2016-09-22
Upplaga
1
Förlag
Trafik-Nostalgiska Förlaget
Medarbetare
Sandin, Maj (form)
Illustratör/Fotograf
Carina "Cajan" Jansson
Dimensioner
270 x 215 x 15 mm
Vikt
770 g
SAB
Lz Wahlström, Jonas,Bg-cz Stockholm: Skansen
ISBN
9789187695353
Det hände på Skansen : 125 vilda historier (inbunden)

Det hände på Skansen : 125 vilda historier

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-09-22
224
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det hände på Skansen : 125 vilda historier Kan levereras innan julafton
Det är mycket underhållande och en hel del horror... Man sträckläser under belåtet frustande Om förlaget hävdar i reklamen att det är årets roligaste bok ska i alla fall jag inte protestera.
Så skriver Staffan Skott i Dagens Nyheter om Jonas Wahlströms bok Det hände på Skansen. 125 vilda historier Skansen fyller 2016 125 år. Det vill Jonas Wahlström fira med att berätta sina minnen av sitt liv på Skansen. Det började när han var 8 år och fick ett årskort av mormor. Idag är han äldst på Skansen, ingen annan har jobbat där lika länge.
Det har skrivits många böcker om jubilaren Skansen och dess kulturhistoriska betydelse. Hembygd, halmtak, nävgröt och knätofsar i all ära. Men i den här boken ser vi Skansen mer underifrån. Jobbarna, djuren, slitet bakom kulisserna. Också ett slags kulturhistoria, inte ofta beskrivet. Här berättar den fd djurvårdaren och numera Skansen-Akvariets chef Jonas Wahlström om björnar och apor som rymmer, pytonormar som stryper, elefanter som får smörj, fem meter hittegods i skogen, säregna besökare, legendariska djurvårdare. Och mycket mer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det hände på Skansen : 125 vilda historier
  2. +
  3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det hände på Skansen : 125 vilda historier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket trevlig bok
    Gun Bergvik, 26 maj 2023

    För den som besökt Skansen i många år, själv var jag där första gången 1950, så innehåller boken bl a en hel del äldre bilder. Det är roligt att se dessa bilder igen men framför allt är hela boken skriven med en stor portion humor. Skratten blir många när man läser boken. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner