Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-07-01
Förlag
Lilla Piratförlaget
ISBN
9789187707681

Som eld E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-07-01
69
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Redan på skärgårdsbåten ser de varandra. Lollo sneglar på henne, den fräkniga tjejen med jeansjacka och rufsigt hår. Hon ser ut som en del av havet, och hennes pappa har redan druckit tre öl. De liknar två tufsiga fåglar, en stor och en liten luffare. Anna kikar på den nya tjejen, med mörkblå kavaj och glänsande hår i hästsvans. Hon är en av de rika, de som åker till skärgården för att de redan äger för mycket på land. När de båda familjerna kliver av på Sländö, går den rika tjejen med sin familj åt andra hållet.

Men en kväll står hon på Annas brygga. Hennes hand rör vid Annas när de tar sig ned i båten på nummer 16. Det doftar som eld.

Sara Lövestam debuterade som författare 2009 med romanen Udda. Sedan dess har hon utkommit med ytterligare fyra hyllade romaner - och en grammatikbok.Som eld är Sara Lövestams första ungdomsbok - en pirrig berättelse om den första starka kärleken, full av igenkänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som eld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juli 2015

    Jag älskar Sara Lövestams böcker. Tycker så himla mycket om hennes sätt att skriva. Hon har skrivit fem romaner (för vuxna) tidigare, och en faktabok om grammatik. Hennes senaste fyra romaner har alla fått högsta betyget från mig. Här är en länk till min recension av hennes senaste bok, "Sanning med modifikation".

    Den här boken är en ungdomsbok, eller bok för unga vuxna som det numer kallas. och vänder sig mot åldersgruppen 12-15 år. Men jag tycker att den absolut går lika bra att l... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Lövestam