Tankar från en principfast pragmatiker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2014-05-26
Upplaga
1
Förlag
Timbro
Medarbetare
Segerfeldt, Fredrik (red.)
Dimensioner
190 x 137 x 10 mm
Vikt
159 g
SAB
Oc
ISBN
9789187709203

Tankar från en principfast pragmatiker

Häftad,  Svenska, 2014-05-26
137
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Liberal författare och debattör. Moderat riksdagsman. Make och pappa. Johnny Munkhammar hann med detta och mycket mer trots att cancern tog honom vid 37 års ålder.
I denna bok har vi samlat några av hans mest centrala texter. De handlar om alltifrån varför den europeiska sociala modellen måste reformeras till två barn som upplever ett rafflande äventyr i ett korrupt land i Sydösteuropa.
Boken tecknar också en intellektuell, professionell och personlig utveckling, från den första Timbroboken via internationella prestigepublikationer och riksdagen tillbaka till den lilla världen.
Med förord av Anders Borg, finansminister, respektive Jens Spendrup, ordförande i Svenskt Näringsliv.
***
Denna bok ges ut av Timbro förlag och Johnny Munkhammars minnesfond. Fonden är upprättad av Stiftelsen Fritt Näringsliv i syfte att hedra Johnny Munkhammars minne. Det görs genom att varje år dela ut ett pris till den unga person eller de unga personer som under det senaste året bäst verkat i Johnny Munkhammars anda i svensk samhällsdebatt, i tal eller skrift. Stöd fonden genom att sätta in en summa på bankgiro 886-9786 (meddelande Munkhammars minnesfond ).

Läs mer på
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tankar från en principfast pragmatiker
 2. +
 3. Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA av Malin Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johnny Munkhammar

 • Guide to Reform

  Johnny Munkhammar

  Progress and wealth creation are crucial for society. For when economies fail to prosper, stagnation and social malaise soon follow. Success demands change - and change demands reform. The lessons are all around us. Countries that embrace free-mar...

 • Sköna Europa

  Stefan Fölster, Johnny Munkhammar

  En hyperaktuell debattbok om Världens Bästa Världsdel och HUR vi tar tillvara MÖJLIGHETERNA med Europa. Författarna är drivna och väl ansedda EU-debattörer: Stefan Fölster från Svenskt Näringsliv och Johnny Munkhammar. En kontroversiell och hoppfu...