Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-05-27
Förlag
Timbro förlag
ISBN
9789187709326
Tankar från en principfast pragmatiker : Texter av Johnny Munkhammar (e-bok)

Tankar från en principfast pragmatiker : Texter av Johnny Munkhammar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-05-27
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Liberal författare och debattör. Moderat riksdagsman. Make och pappa. Johnny Munkhammar hann med detta och mycket mer trots att cancern tog honom vid 37 års ålder.

I denna bok har vi samlat några av hans mest centrala texter. De handlar om alltifrån varför den europeiska sociala modellen måste reformeras till två barn som upplever ett rafflande äventyr i ett korrupt land i Sydösteuropa.

Boken tecknar också en intellektuell, professionell och personlig utveckling, från den första Timbroboken via internationella prestigepublikationer och riksdagen tillbaka till den lilla världen.

Med förord av Anders Borg, finansminister, respektive Jens Spendrup, ordförande i Svenskt Näringsliv.

***

Denna bok ges ut av Timbro förlag och Johnny Munkhammars minnesfond. Fonden är upprättad av Stiftelsen Fritt Näringsliv i syfte att hedra Johnny Munkhammars minne. Det görs genom att varje år dela ut ett pris till den unga person eller de unga personer som under det senaste året bäst verkat i Johnny Munkhammars anda i svensk samhällsdebatt, i tal eller skrift. Stöd fonden genom att sätta in en summa på bankgiro 886-9786 (meddelande "Munkhammars minnesfond").

Läs mer på
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tankar från en principfast pragmatiker : ...