Hyresgästerna (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2015-04-15
Upplaga
1
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Ylva Mörk
Dimensioner
130 x 150 x 10 mm
Vikt
60 g
SAB
Hce
ISBN
9789187725739

Hyresgästerna

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2015-04-15
279
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
London 1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld som också bjuder nya friheter

I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances Wray med sin mor, mrs Wray. Deras liv har förändrats drastiskt. Familjens män har stupat och för att klara hyran blir mor och dotter nu tvungna att ta in hyresgäster. Ett ungt par ur den lägre tjänstemannaklassen, Lilian och Leonard Barber, flyttar in. In kommer den nya världen och dess sociala spänningar. Och när Frances, som är en modern kvinna med moderna idéer om kärlek, kommer allt närmare Lilian, påbörjas ett kammarspel som ska explodera med oförutsedda konsekvenser som följd.

Sarah Waters är tillbaka med en mästerlig roman om passion, svartsjuka och brott i tjugotalets London. Hyresgästerna är en bladvändare av en världsförfattare i sitt absoluta esse.

Sarah Waters (född 1966) är författare till sex historiska romaner och debuterade 1998 med Kyssa sammet. De senaste två böckerna, Nattvakten och Främlingen i huset, är nu åter aktuella i pocket. Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Samtliga romaner finns utgivna på svenska av Natur & Kultur.

Lo Kauppi är skådespelare, regissör, dramatiker och författare. Efter examen vid Teaterhögskolan fick hon sitt genombrott med den självbiografiska pjäsen Bergsprängardottern som exploderade och har därefter medverkat i många teater-, film- och TV-produktioner. Lo är även känd sångare och gitarrist i skapunkbandet Vagina Grande.

"Precis som i alla Waters romaner kommer du att vara fast efter en enda sida Hyresgästerna är kronan på verket för hennes begåvning."
FINANCIAL TIMES

"Waters, en författare på höjden av sin förmåga, spinner en fascinerande berättelse om klass, sexualitet och konsekvenserna av en passionerad kärleksaffär. Romanens andra del är så enastående oförutsägbar och så gastkramande nervig att den håller läsaren i ovisshet intill det allra sista stycket."
THE BOOKSELLER

Precis som i alla Waters romaner kommer du att vara fast efter en enda sida Hyresgästerna är kronan på verket för hennes begåvning

Financial Times
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hyresgästerna
  2. +
  3. Hyresgästerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hyresgästerna av Sarah Waters (pocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Waters