Havrefarsan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Leffe Delo
Utgivningsdatum
2015-04-22
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789187725807
Havrefarsan (ljudbok)

Havrefarsan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-04-22

Styckköp

171

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En pappa som undrar vad som hände. En upprorisk tonårsdotter som älskar hästar. Det kan bara gå åt helvete.

En bok om hästar och kärlek, om samarbete och motarbete. Med humor och allvar ger Leffe Delo farsor och morsor handfasta råd på vägen.

När Leffe Delos struliga tonårsdotter Nikki förälskar sig i hästlivet förvandlas Leffe till havrefarsa. Plötsligt tvingas han tillbringa all sin lediga tid i stallet, eller ute på vägarna - på väg till eller från hästarna, stallen och tävlingarna. Han konfronteras med hästmaffian, lär sig vad ett schabrak är och jagar hästar som rymt. Allt för att Nikki ska få glittra. Det här är en bok om hästar och kärlek, om
samarbete och motarbete. I kamp med ex-fruar, socialen och en dotter som riskerar att hamna snett, lotsar Leffe Delo sig genom hästvärlden på jakt efter uppfostringens facit. Med humor och allvar ger han tonårsföräldrar handfasta råd på vägen.

"Yalla! Köp boken - jag behöver nya hästsaker! Och skor! Och en ny häst! Och en Iphone!"
Nikki, Leffes dotter

Leffe Delos öppenhjärtiga och självutlämnande skildring av relationen med den hästintresserade tonårsdottern varvas med andra inte sällan självbiografiska historier om föräldraskapets alla utmaningar. Han blandar originella anekdoter om högt och lågt med en blixtrande självironi och en observationsförmåga som är få förunnad.

Leffe Delo (född 1969) är uppvuxen i Hökarängen i Stockholm. Han arbetar som skrivcoach och
spökskrivare, och bor numera i Skåne med sin fru, skräckförfattaren Caroline L Jensen. Havrefarsan är Leffes debut, och han har numera bara hästar i frysen.

Sagt om boken

"Det är en ärlig, utlämnande, allvarlig, rolig och gripande bok om Delos relation och kärlek till sin tonårsdotter Nikki och sina övriga barn och hur det är att vara skilsmässopappa av idag."/ Henric Ahlgren, Btj
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »