Sthlm: Inferno (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
NOCC (del 1)
Inläsare
Anders Sahlman
Utgivningsdatum
2015-10-12
Förlag
A Nice Noise
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
140 x 135 x 23 mm
Vikt
232 g
SAB
Hc
ISBN
9789187725845
Sthlm: Inferno (cd-bok)

Sthlm: Inferno

(2 röster)
CD-bok Svenska, 2015-10-12
279
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
STHLM:inferno är första delen i en serie om NOCC National Organized Crime Command en polisorganisation skapad enbart för att bekämpa den organiserade brottsligheten.

En natt vid ett ökenläger mottar den unge ibn Muhammad al-Qasimi en profetia. Klanens klenod, bärnstenshästen Hoshaba, måste återförenas med sin tvilling Baz, annars går klanens rike under. Tidsfristen är en kamels livstid.

Trettio år senare påträffas en professor i marin arkeologi mördad i ett rum på Stockholms universitet. Dådet följs av en rad spräng attentat som lamslår stora delar av Södermalm. En liten grupp människor blir instängda på restaurang Gondolen medan klockan tickar mot katastrofen.

Norma och Joshua, från den hemliga brottsbekämpande organisationen NOCC National Organized Crime Command, dras av personliga skäl in i en livsfarlig jakt på en okänd fiende. Människor som står dem nära riskerar att dö.
Men vad har en arabisk bärnstenshäst med ett brinnande inferno i Stockholm att göra och vad sker under ytan på ett stormigt Östersjön?

BONUS - ljudboken inkluderar en författarintervju.

Om författarenVARG GYLLANDER
Varg bor i Stockholm och arbetar som presschef vid Stockholmspolisen. Sthlm:inferno är hans sjätte spännings roman.

Uppläsaren ANDERS SAHLMAN (f. 1979) är frilansande kommunikatör och föreläsare. Han är även känd som standupkomiker och skådespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner på många scener och på TV.

Förlaget A NICE NOISE grundades 2010 och ger endast ut ljudböcker. Förlaget har under sina fem år flera gånger slagit rekord i antal finalnominerade titlar till Stora ljudbokspriset samt ge ut både Nobel- och Augustprisvinnare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Varg Gyllander