Träna bort övervikten med FATREX (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2014-11-21
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
260 x 200 x 15 mm
Vikt
881 g
ISBN
9789187745232
Träna bort övervikten med FATREX (häftad)

Träna bort övervikten med FATREX

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-11-21
309
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Träna bort övervikten med FATREX beskriver på ett pedagogiskt, lättillgängligt och praktikorienterat sätt hur du kan utforma effektiva träningsprogram för viktminskning utifrån de senaste forskningsrönen. Boken ger exempel på optimerade träningsprogram och beskriver hur man kan anpassa dessa för sina individuella förutsättningar och behov.

För att få en varaktig, hållbar och hälsosam viktnedgång räcker det inte bara med att röra på sig eller träna i största allmänhet. Idag finns stora mängder vetenskapliga data som tyder på att effektiv och varaktig viktnedgång förutsätter en optimerad fysisk aktivitet som är särskilt designad just för detta syfte. De senaste forskningsrönen visar tydligt att olika träningsformer är olika effektiva när det gäller att behandla och förebygga övervikt och fetma.

Konceptet FATREX (Fat Reducing Excercise) består av fyra olika komponenter: styrketräning, fettförbränningsträning, träning av förmågan att bränna fett, samt en proteinrik lågkaloridiet. Dessa komponenter är tillsammans nödvändiga och tillräckliga för att lösa uppgiften - att uppnå en varaktig fettreducering och viktnedgång.
Nyckelordet i detta sammanhang är just "tillsammans" - var för sig är komponenterna inte alls lika effektiva. Dock ligger fokus i boken på de tre första komponenterna som består av olika träningsformer. Förhoppningen är att bokens praktiska inriktning gör den till ett användbart hjälpmedel för sjukgymnaster, personliga tränare, gympersonal, läkare och alla som vill uppnå en hälsosam och varaktig viktminskning eller förebygga uppkomsten av övervikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna bort övervikten med FATREX
  2. +
  3. Träna bort den stressrelaterade ohälsan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träna bort den stressrelaterade ohälsan av Michail Tonkonogi, Helena Bellardini (häftad).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Träna bort övervikten med FATREX. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. FATREX
    Britt-Marie Ståhl, 19 februari 2015

    Bra, lättläst och pedagogiskt upplagd. Jag är övertygad om att det här är rätt sätt att på sikt gå ner i vikt och må bättre.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Träna bort övervikten med FATREX