Träna bort den stressrelaterade ohälsan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2016-05-19
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
215 x 180 x 10 mm
Vikt
351 g
SAB
Rag
ISBN
9789187745850
Träna bort den stressrelaterade ohälsan (häftad)

Träna bort den stressrelaterade ohälsan

Häftad, Svenska, 2016-05-19
379
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Stressrelaterad ohälsa är idag ett av de största hoten mot folkhälsan inte bara i Sverige utan även globalt. Ohälsosam stress orsakar såväl psykiska som fysiska sjukdomar och skador. Sådana besvär som ångest, oro, depression är i mycket hög utsträckning stressrelaterade. Bara depression drabbar till exempel 350 miljoner människor i hela världen.

Författarnas förhoppning är att boken kan bidra till bättre förståelse för hur man kan använda träning för att motverka och förebygga stressrelaterad ohälsa samt att den kan ge en praktisk handledning i hur man utformar ett effektivt träningsprogram som är särskilt designat för ändamålet. Boken riktar sig till den som i sin vardag arbetar med hälsoinriktad träning, såsom fysioterapeuter, personliga tränare, sjukvårdspersonal. Boken riktar sig även till alla som i en mer allmän mening är intresserade av hälsa och hur just träning kan vara ett användbart verktyg för att komma till rätta med problem kopplade till stressrelaterad ohälsa. Boken kan vara av särskilt intresse för den som studerar på hälsoinriktade utbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna bort den stressrelaterade ohälsan
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna