Inte bara snack : att gå i mål (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2015-04-17
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Hansson, Henrik (foto)
Dimensioner
210 x 142 x 15 mm
Vikt
231 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187769276
Inte bara snack : att gå i mål (häftad)

Inte bara snack : att gå i mål

Häftad Svenska, 2015-04-17

Slutsåld

Inspiratören Lars Erlman går i mål och hjälper andra att göra detsamma!

Lars levde ett, till synes, framgångsrikt och lyckligt liv med bra jobb, fru och barn. Det ingen visste var att han egentligen var en överviktig arbetsnarkoman och alkoholist. En dag ställde hustrun ett ultimatum alkoholen eller familjen. Lars valde familjen vilket blev startskottet till hans livs största utmaning att göra en svensk klassiker inom 24 sammanhängande timmar.
Han klarade utmaningen, som andra person någonsin, och har nu även gått i mål med boken Inte bara snack att gå i mål. I boken berättar han hur det är att vara en 116 kg tung alkoholist som i princip över en natt bytte spår för att bli idrottare på heltid.
Detta är en sann, engagerande och självutlämnande berättelse om inspiration, träning, mental hälsa samtidigt som läsaren får konkreta och inspirerande tips om hur man kan uppnå sina mål. Idag är Lars Erlman är en erkänt duktig inspiratör och föreläsare. Han har de senaste åren gjort ett 100-tal föreläsningar per år runt om i landet.

"Jag har tränat flera världsmästare som jag har imponerats av. Men de åren som jag jobbat med Lars Erlman har varit extremt lärorika för mig. Lars är den idrottsman som jag träffat som har haft störst drivkraft och uthållighet oavsett vad han gör. Han har allt som krävs för att bli en elitidrottsman."
Christer Skog, skidlandslagets förre tränare.

Jag hoppas att boken uppfattas som lättläst och inspirerande. Att den blir en hjälp till ett första steg i din förbättring. Läs, begrunda och börja din resa."
Lars Erlman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Inte bara snack : att gå i mål