Underbart gott i en Crock-Pot (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2015-10-28
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form) / Gawell, Charlotte (foto)
Dimensioner
237 x 192 x 14 mm
Vikt
553 g
SAB
Qca
ISBN
9789187769375
Underbart gott i en Crock-Pot (inbunden)

Underbart gott i en Crock-Pot

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-10-28

Slutsåld

Låt grytan göra jobbet! Att göra långkok i en elektrisk gryta är en smart lösning för dig som älskar mat men har ont om tid. Välkommen till höstmys, långhelg och slow food med Crock-Pot!

Med en slowcooker eller Crock-Pot lagar du maten på ett enkelt, hälsosamt, lätt och roligt sätt. Lägg i köttet, grönsakerna, vattnet, ja allt du vill ha i din maträtt på morgonen. När du kommer hem efter jobbet är grytan klar. Maten tillagas i en låg temperatur och blir fantastiskt mör och smakrik.

I en slowcooker kan praktiskt taget allt tillagas: kött, fisk, fågel, desserter, bröd Senast receptet från USA finns också med bland de 50-talet recepten i boken: grillat kött som tillagas i bit medan du arbetar eller ligger och sover.

Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare som älskar att laga mat till många, har bearbetat och utvecklat recepten för den svenska marknaden. Crock-Pot lanserades i USA redan 1971 och kom till Sverige 2011.

I USA säljs det 8 miljoner grytor varje år och i Sverige ökar intresset stadigt. Idag finns grytorna att köpa på de flesta ställen där husgeråd säljs.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Underbart gott i en Crock-Pot. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Husmanskost

  Skulle vilja ha mer recept på husmanskost tex dillkött kalops och liknande rätter mer kyckling och mer kötträtter annars ok

 2. Inget för mig
  Jennifer, 7 januari 2018

  Gillar man lite mer fina recept med anka, kalv och lamm m.m så passar den boken perfekt.
  Hade hoppats på lite blandade recept gällande svårighetsgrad och hade gärna sett mer "vanliga" recept fast för en slow cooker.
  Tyvärr var den inte för mig och den skickas tillbaka.

 3. Bra kokbok!
  Maria, 23 oktober 2016

  Jag tycker att boken var jättebra med stor variation på recpt av olika slag! Jag tar ofta fram boken och är jättenöjd med den.

 4. Tråkiga recept
  Eva, 16 november 2015

  Tråkiga och konstiga recept. Hade hoppats på goda och enkla, men det var inte det. Jag kommer inte att använda boken, tyvärr...

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anette Rosvall