Thailandssvenskarna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (181.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tore Norrby
Utgivningsdatum
2019-12-31
Förlag
Verbal förlag
ISBN
9789187777905
Thailandssvenskarna (ljudbok)

Thailandssvenskarna (ljudbok)

(23 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-12-31

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varje år reser tusentals svenska män till Sydostasiens pärla för att leva ut sina drömmar om sex utan krav och konsekvenser. Samtidigt klagar de på hur Sverige dukar under av feminism och invandringskollaps.

Journalisten Joakim Medin wallraffar bland sexköpare och exilsvenskar i populära turistmål som Pattaya och Phuket. På klubbar, mc-träffar och bordeller möter han män som aldrig skulle tala öppet om sina äventyr hemma i Sverige, men som på plats i Thailand är chockerande frispråkiga.

Joakim Medin (f. 1984) är frilansjournalist, författare och fotograf. Han har tidigare skrivit böckerna Orbánistan (Verbal, 2018) och Kobane - Den kurdiska revolutionen och kampen mot IS (Leopard, 2016).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Thailandssvenskarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hade kunnat vara bättre
  -, 24 november 2020

  På tok för mycket politiska åsikter och antydningar för att vara bra. Väldigt synd för innehållet är bra, men "guilt by association" kortet spelar ut allt för många gånger för att landa hos mig. Anti SD, anti höger. Synd..

 2. Politisk bok
  Sprallde (Stockholm), 20 juli 2020

  Det här skulle kunna vara en intressant inblick i prostutitionen i Thailand och spegla olika människoöden men man märker ganska snabbt att syftet med boken var klart redan innan den skrevs. Författaren som åker till Thailand Wallraffar träffar en kväll två svenska sexköpare som röstar på SD och talar föraktfullt om kvinnor. På detta bygger han en lång utläggning om hur hemska alla män är i västvärlden och att den klassiska vänsterfeminsimen är världens räddning. Framförallt vita män är värst,... Läs hela recensionen

 3. En sorglig historia
  Hjosefsson, 3 juli 2020

  Beskriver ett antal sorgesamma livsöden. Fattigdomen i Thailand - ensamheten bland svenska män, möts i en ohelig allians.

 4. Väldigt intressant och sorglig historia
  J. Ström, 25 juni 2020

  Se rubrik

 5. Bra inblick
  Jimmy, 22 maj 2020

  Ingående skildringar av män som köper sex och hur dessa personer tänker (eller inte tänker). Upprörande i vissa stunder, förklarande i andra. Rekommenderas varmt. Dessutom en väldigt bra inläsare.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Joakim Medin