Gift med djävulen (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 9)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2015-03-31
Upplaga
1
Förlag
Anomar Förlag
Originaltitel
Gift med djävulen
Medarbetare
Raunegger, Mia (form)
Dimensioner
115 x 112 x 15 mm
Vikt
65 g
SAB
Hc
ISBN
9789187779039

Gift med djävulen

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2015-03-31
131
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Uppläsare: Reine Brynolfsson Den nionde fristående verklighetsbaserade deckaren med spaningschef Greger Thulin av Ramona Fransson.

Greger Thulin och hans kollegor på Grova Brottsroteln i Göteborg får ännu ett märkligt fall på sitt bord. Tvåbarnsmamman Maria Eriksson anmäls försvunnen av sin arbetsgivare. Ingen har hört eller sett någonting i samband med försvinnandet, det verkar som att Maria har lämnat sitt hem och gått upp i rök. Hennes svärfar hävdar bestämt att hon lämnat sin man och sina två små söner för en annan man. Men kan det stämma? Maria älskar sina två söner över allt annat och även om hennes och Eriks äktenskap inte alltid är perfekt, så tycks hon inte ha någon anledning att försvinna frivilligt. Ju mer polisen gräver i fallet, desto märkligare blir det. Dessutom uppstår tvister mellan familjen Eriksson och Marias föräldrar när Erik vägrar låta sönerna Lars och Johan träffa sina morföräldrar.
Mycket tyder på att Erik inte vill att sönerna ska tänka på sin försvunna mamma, utan låta livet gå vidare. Varför det? Kommer Greger och hans kollegor att kunna lösa detta märkliga fall?

Recension:
Gift med djävulen är en bisarr och rapp deckare med bra flyt och levande karaktärer. Att historien dessutom har sin grund i en verklig händelse gör den ännu mer spännande och väcker nyfikenheten inom mig som läsare. Ramona Fransson lämnar inga frågetecken i sitt berättande och ger liv åt denna märkliga historia genom sitt avskalade men ändå målande språk.
Joséphine Simar journalist
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gift med djävulen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som ger mersmak
  Kim M. Kimselius, 4 juni 2015

  Skickligt bygger författaren upp spänningen och det är svårt att sluta läsa. Personporträtten är starka och jag lider med de drabbade.

  Ramona Fransson ska ha beröm för att hon inte är rädd för att döda de som man som läsare ser som huvudpersoner.

  En bok som ger mersmak och får mig att vilja läsa fler böcker av Ramona Fransson.

  Det här är en annorlunda deckare, en berättelse som överraskar och chockar och inte lämnar mig oberörd. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson