Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 9)
Utgivningsdatum
2015-03-23
Upplaga
1
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789187779077
Gift med djävulen (e-bok)

Gift med djävulen (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-23

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Greger Thulin och hans kollegor på Grova Brottsroteln i Göteborg får ännu ett märkligt fall på sitt bord. Tvåbarnsmamman Maria Eriksson anmäls försvunnen av sin arbetsgivare. Ingen har hört eller sett någonting i samband med försvinnandet, det verkar som att Maria har lämnat sitt hem och gått upp i rök. Hennes svärfar hävdar bestämt att hon lämnat sin man och sina två små söner för en annan man. Men kan det stämma? Maria älskar sina två söner över allt annat och även om hennes och Eriks äktenskap inte alltid är perfekt, så tycks hon inte ha någon anledning att försvinna frivilligt. Ju mer polisen gräver i fallet, desto märkligare blir det. Dessutom uppstår tvister mellan familjen Eriksson och Marias föräldrar när Erik vägrar låta sönerna Lars och Johan träffa sina morföräldrar. Mycket tyder på att Erik inte vill att sönerna ska tänka på sin försvunna mamma, utan låta livet gå vidare. Varför då? Kommer Greger och hans kollegor att kunna lösa detta märkliga fall?

Recension: Gift med djävulen är en bisarr och rapp deckare med bra flyt och levande karaktärer. Att historien dessutom har sin grund i en verklig händelse gör den ännu mer spännande och väcker nyfikenheten inom mig som läsare. Ramona Fransson lämnar inga frågetecken i sitt berättande och ger liv åt denna märkliga historia genom sitt avskalade men ändå målande språk. Joséphine Simar journalist
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gift med djävulen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 6 april 2015

  Jag har tidigare läst sju stycken böcker av Ramona Fransson. Fem stycken av hennes tidigare åtta kriminalromaner plus hennes två dokumentära böcker. Här är en länk till min recension av den senaste boken som jag läste av henne, "Korsfäst på Klädesholmen".

  Det här är alltså den nionde fristående boken i serien om Greger Thulin och hans poliskollegor i Göteborg.

  Ramona Franssons kriminalromaner är alltid baserade på riktiga kriminalfall, och känns därför äkta.

  Jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson