Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fristående Greger Thulin (del 10)
Utgivningsdatum
2016-04-19
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789187779114
Dödlig avundsjuka (e-bok)

Dödlig avundsjuka (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-19

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När en ung kvinna hittas mördad i karpdammen vid Sundsby Säteri på Tjörn startar utredningen som kommer att bli Greger Thulins sista fall som spaningschef på Grova brottsroteln i Göteborg. Utredningsteamet får huvudbry när historien om vad som hände kvinnan under hennes sista tid i livet visar sig ovanligt svår att fastställa. När polisen hör ryktas om att droger kan vara inblandade i fallet blir det tvära kast i utredningen och villospåren byts ut mot ny energi inför jakten på sanningen. Den mördade kvinnans mor och väninnor försöker i oredan finna vägen tillbaka till ett normalt liv med studentexamen, men livets blir aldrig sig likt igen. Samtidigt utvecklas livet på Grova brottsroteln med både stundande pension, sjukdomar och romantik. Kommer detta påverka utredningen?

Recension: Dödlig avundsjuka är med sin grund i verkligheten en riktigt gripande historia. Ramona Fransson placerar berättelsen i en obehagligt nära miljö och karaktärerna är som vanligt lika levande och trovärdiga som mina egna vänner och bekanta. Joséphine Simar, journalist
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödlig avundsjuka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 12 juli 2016

    Det här är den tionde boken i serien om Greger Thulin och hans kollegor på Grova brottsroteln i Göteborg. Jag har läst dom sju senaste böckerna i serien, (inklusive den här boken). (Och jag har även läst två dokumentära böcker av författaren). Här är en länk till min recension av bok nummer nio i serien, Gift med djävulen.

    Jag tycker att böckerna i serien har blivit bara bättre och bättre, och att författaren har utvecklats mer och mer för varje bok.

    Ramona Fransson bygger... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson