Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Trilogi (del 2)
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2019-01-17
Upplaga
1
Förlag
Anomar Förlag
Medarbetare
Raunegger, Mia (form)
Dimensioner
20 x 220 x 150 mm
Vikt
449 g
SAB
Lz Nilsson, Lars
ISBN
9789187779466
Underlivstankar Del 2 (inbunden)

Underlivstankar Del 2

Inbunden Svenska, 2019-01-17
192
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han är orsak till något mer än 7 000 barn, men endast sex är hans egna och knappt det.

Från början skulle han definitivt bli författare men så kom livet i vägen, särskilt yrkeslivet. Han blev läkare och forskare och först vid 70 års ålder kom han sig för med det han skulle bli sedan. Men nu har han faktiskt skrivit en bok (dessutom i tre delar) en på många sätt naken skildring av en manlig gynekologs liv och leverne.

Han blev inte bara gynekolog utan specialiserade sig inom fertilitetsområdet och blev en i den första generationen av IVF-läkare. Och IVF (provrörsbefruktning) blev en teknik som kom att ändra mycket i vår livsuppfattning inte bara genom sin förmåga att hjälpa många par och individer som tidigare inte kunnat få barn.

Han var med i det behandlingsteam som låg bakom födelsen av Nordens första IVF-baby. Och IVF blev på många sätt hans Liv. Och han fick avsluta sin långa karriär som medlem i teamet som för första gången i världen lyckats ge flera kvinnor utan livmoder ett barn efter transplantation av en annan kvinnas livmoder.

Och allt detta har gett honom ett ovanligt lyckligt Liv. Men allt har förvisso inte varit lycka Han har många Tankar om Livet i stort och smått. Han känner sig ung för sina dryga 70 år. Kan när som helst göra minst 200 armhävningar. Badar i havet utan bastu året runt. Gillar fest och dansar gärna.

Är snabb på ordvitsar (om han slipper äta psykofarmaka). Och svänger gärna ihop galna limerickar.
Han heter Lars Nilsson. Jag vet. Jag är han. Han är jag. Välkommen in i mitt Liv! Ja skryder inte ja säjer som de e (skånskt talesätt)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Underlivstankar Del 2
 2. +
 3. Underlivstankar Del 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Underlivstankar Del 3 av Lars Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Nilsson

 • Det Grymma Svärdet 37

  Lars Nilsson, Fredrik Jonsson, Jonas Juuso, Evelina Mohei, Pontus Lundkvist

  2005 gav Lystring ut boken "Fanzinerad - en bok om svenska fanzines nästan bara mellan 1990-2005", med intervjuer med och presentationer av den tidens mest tongivande fanzine-utgivare. Nu, femton år senare, är tiden inne för uppföljaren,...