Leah Quiller. Del 2, Gärningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kriminalkommissarie Leah Quiller skipar rättvisa två gånger (Del 2 Gärningen) (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-03-23
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789187779619
Leah Quiller. Del 2, Gärningen (ljudbok)

Leah Quiller. Del 2, Gärningen Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den 2 delen av tre. Gärningen.

I över ett decennium har kriminalkommissarie Leah Quiller försökt att skapa sig ett tryggt liv efter den våldsamma våldtäkten som nästan ändade hennes liv. Samtidigt arbetar hon och åklagare Jeanette på den nya sexbrottsroteln i Göteborg för att få till åtal och att sätta så många våldtäktsmän i fängelse som det bara är möjligt, och i vissa fall tvekar inte Leah att skipa rättvisa två gånger i sin privata rättssal. I fallet med den mördade Samuel Josef Isaksson, där mördaren ristat in ett hakkors på hans bröst, letar Leah och hennes medarbetare efter en svartsjuk älskare eller någon med homofobi eller en antisemit. Dottern till Patricia Gold, medarbetare till Leah, har en dotter på sexton år, Moa, och hon har försvunnit. Detta skapar en otrolig frustration inom Leah som vet att det är en kamp mot klockan för att hitta Moa vid liv. Under tiden som de söker efter Moa bryter Leah ihop vid ett tillfälle och reser till sitt gods, Hagestad, i Österlen där hon med sin rätta identitet, grevinnan Caroline von Steinberg, återigen råkar på sin före detta make, Tom Hillman och hans bror Niclas, vilka hon helst inte vill umgås med efter Toms svek mot henne när hon behövde honom som mest. Dessutom pekar bröderna ut en barndomskamrat, Ludde, som den som kidnappade och lämnade Leah att dö i ett dike. För att få veta måste hon på något sätt få tag på Luddes DNA.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Leah Quiller. Del 2, Gärningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Starka personporträtt och perfekt språk
  Kim M. Kimselius, 14 november 2018

  Ramona Fransson har en förmåga att fånga läsaren direkt och sedan hålla ett järngrepp genom hela boken. Precis som första delen i trilogin är denna ruskigt spännande, på gränsen till det outhärdliga.

  Är det här det Sverige vi lever i idag? Har författaren gjort grundlig research, eller är det bara en påhittad historia? Jag tror på researchen, vilket gör berättelsen ännu mer skrämmande.

  Starka personporträtt och perfekt språk gör att det är en ren njutning att lyssna på boken... Läs hela recensionen

 2. Del 2
  -, 14 oktober 2018

  I samma anda som den första så är det en intensiv handling från början till slut.
  Leah är omöjlig att inte tycka om trots sitt kalla sätt och hetsiga humör.

 3. Leah quiller
  Inger Tellander, 15 april 2018

  Vad kan jag hitta bok nr 3 det är nackdelen, med flera delar. Jag vill läsa en bok , så jag får avsluta den. Med vänlig hälsning, Inger

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson