Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Underlivstankar Del 1 (del 1)
Utgivningsdatum
2019-02-01
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789187779725
Underlivstankar. Del 1 (e-bok)

Underlivstankar. Del 1 E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-01

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Del 1 av 3 Han har över 7 000 barn men bara knappt sex är hans egna. Historien om mannen som blev en av de(m) som kom att revolutionera gynekologin och framför allt behandlingen av ofrivillig barnlöshet.

En gång var han en liten gosse som alla andra individer i den halva av mänskligheten som brukar kallas män. Han var dock en särdeles nyfiken liten parvel som därför lärde sig att läsa och skriva mycket tidigt och funderade mycket på världen omkring, på liv och död, på hur barn kom till och ur vilken öppning de sedan kom ut. Och ju äldre han blev, desto mer funderade han på tjejer, vilket nog är relativt vanligt. Och ett särdeles minne hade han...

Om denne gosses uppväxt i framför allt Malmö, Borås och Göteborg handlar denna e-bok. Därmed blir den också en skildring av Göteborg från 50-talet och framåt och en generationsroman för Sveriges första tonårs- kull - vi som läste serier, åt Raketost, klädde oss i amerikanska blåjeans och upptäckte rock'n'roll. Och för första gången fick säkra preventivmedel. Och där och då började mannaåren.

Om du läst de tryckta böckerna först och blivit nyfikna på den vuxne mannen, läkaren och författaren som skildras i dessa och undrar hur han blev som han blev, kan jag försäkra dig om att både den lille lintotten och den finnige ynglingen fortfarande lever i honom. Att han fortfarande är nyfiken och gärna vitsar och skriver (och sjunger) snapsvisor.

Han heter fortfarande Lars Nilsson, då som nu. Jag borde veta. Jag är han. Han var och är jag.

Välkommen till mitt tidiga Liv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Nilsson

  • Det Grymma Svärdet 37

    Lars Nilsson, Fredrik Jonsson, Jonas Juuso, Evelina Mohei, Pontus Lundkvist

    2005 gav Lystring ut boken "Fanzinerad - en bok om svenska fanzines nästan bara mellan 1990-2005", med intervjuer med och presentationer av den tidens mest tongivande fanzine-utgivare. Nu, femton år senare, är tiden inne för uppföljaren,...