Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
HW & Akkila, Sugardaddy (del 1)
Utgivningsdatum
2019-06-04
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789187779763
Sugardaddy (e-bok)

Sugardaddy E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-04

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hassim Wiklund är 35 år, singel, poliskommissarie och spaningschef.När han sitter och tar sig en kopp kaffe på Villa Belparc i Slottsskogen i Göteborg ringer telefonen. En naken kvinnas kropp har hittats invirad i en presenning i Svaleboskogen. Det här mordet följs av fler och Hassim och hans kolleger försöker få klarhet i vem som begått morden och vad motivet kan vara. Varje gång Hassim utreder ett mord påminns han om broderns våldsamma död. Ulrik misshandlades så svårt att han avled av skadorna. Detta dåd fick Hassim att ändra yrkesval från pilot till polis, och någonstans i hans inre när han en önskan att hitta Ulriks mördare. Samtidigt fyller Hassim 35 år och får en schäfervalp i present av föräldrarna som med detta hoppas att han ska tvingas ut och träffa nya vänner. Inte bara umgås med vännen och kollegan Patrik Johansson tillika poliskommissarie. Helst vill de se en kvinna i sin sons liv.

Detta är den första fristående delen i Ramona Franssons nya verklighetsbaserade fristående deckarserie med Hassim Wiklund i huvudrollen. Deckaren utspelar sig i Göteborg och i Bohuslän. Tidigare har Ramona skrivit elva böcker i serien med spaningschef Greger Thulin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sugardaddy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårt att släppa boken i perioder
    Susanne, 14 januari 2020

    Lokalt förankrad bok där man känner igen sig i miljöerna, som bygger upp spänningen efter hand. svårt att släppa boken i vissa kapitel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson